Pavļuts: Pēc mājsēdes beigām nevakcinētajiem atlaides nebūs

Dzīve pēc mājsēdēs būs un, kā jau tika nolemts pirms tās stāšanās spēkā, pret Covid-19 vakcinētie un vīrusu pārslimojošie varēs saņemt pakalpojumus “zaļajā režīmā”, TV24 raidījumā “Nedēļa. Post scriptum” sola veselības ministrs Daniels Pavļuts (A/P!).

Cilvēki, kuri nebūs līdz noteiktajam datumam saņēmuši vakcinācijas sertifikātus, joprojām saskarsies ar ierobežojumiem un daļai darbs uz laiku varētu tikt uzteikts.

“Mēs pateicām, ka 15. novembrī mēs iesim no mājsēdes ārā, pat saprotot, ka dati nerādīs sevišķi labu ainu, bet mēs būsim novērsuši daudz lielāku pasliktinājumu.

Mājsēdes jēga bija nepieļaut vēl lielāku saslimstības vilni, kurš tagad ir apstājies un sāk dilt, kā arī nepieļaut pārslodzes slimnīcās.

No mājsēdes iesim ārā tajā pašā veidā kā iegājām – bija “zaļais režīms”, kurā tikai vakcinētiem un pārslimojošiem cilvēkiem būs pieejami dažāda veida pakalpojumi. Pamatā uz to mēs arī ejam. Tas, kas varētu mainīties – vairāk tiks izmantoti antigēnu eksprestesti, daudz vairāk. Nevakcinētiem cilvēkiem ir jārēķinās, ka nekādas atkāpes nebūs,” norāda D. Pavļuts.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

COMMENTS

Pievienot komentāru