Pasaulē tievākā suņa jaunais dzīvesveids. Aplūkojiet, kas ar viņu notika 18 mēnešus vēlāk!

Suns, kuru Lielbritānijas prese nodēvēja par pasaulē tievāko suni, pilnībā atveseļojies un nesen bijis par pavadoni savas jaunās saimnieces kāzās.

Viljams ir jauns, lerčera šķirnes suņu puika (kurtu šķirnes krsutojums ar citām šķirnēm). Kad 2015. gada septembrī viņu aizveda no neuzmanīgiem īpašniekiem, kuri dzīvo Koventrijā (Lielbritānija), viņš svēra vien 6,5 mārciņas (3 kg), viņm bija izspiedušies kauli, tos burtiski varēja saskaitīt.

LASI VĒL: Vīrietis vienkārši noglaudīja klīstošu vācu aitas suni – bet suns ņēma un apraudājās… Mēs atbildam par tiem, kurus pieradinām

Novārgušais suns tik tikko varēja nostāvēt kājās, brīdī kad viņš nonāca pie RSPCA (Lielbritānijas dzīvnieku glābšanas dienestā). Tur par viņu sāka rūpēties un drīz vien atrada viņam jaunu saimnieci Reičelu Batler. 18 mēnešus vēlāk Viljams atguvās un viņa svars palielinājās līdz 24 mārciņām (11 kg). Nesen viņš bija par pavadoni Reičelas kāzās ar Krisu Malletu. Pēc suņa atveseļošanās kļuva skaidrs, ka visticamāk suns ir krustojums starp kurtu šķirni (angļu kurts) un saluki šķirni (persiešu kurts).

Pirms Viljama parādīšanās jaunajam pārim jau bija suns vārdā Harijs, bet viņi nolēma paņemt vēl vienu, uzzinot par Viljama skaudro stāstu. “Kad viņš ieradās RSPCA, viņš bija uz nāves gultas,” Reičela sacīja reportierim. “Bet brīdī kad viņš piedalījās manās kāzās, viņš tik cītīgi luncināja asti, ka viņu nevarēja apturēt.”

RSPCA darbiniece Nikija Fostere saka, ka tad, kad viņi atrada šo suni, viņš izskatījās kā staigājošs skelets un ka savu 10 gadu darba pieredzē nav redzējusi tik tievu suni. Varēja redzēt katru viņa ķermeņa kaulu.

Viljams ar jauno saimnieci un jauno draugu, suni Hariju.

LASI VĒL: Viņu mājā aizdegās – un tad māte ieraudzīja, kā suns aiz autiņiem velk viņas 7 mēnešus veco mazuli

Bijušie Viljama īpašnieki, kas suni gandrīz noveda līdz nāvei, bija iegādājušies viņu impulsīvi, ieraudzījuši sludinājumu internetā. Bet viņiem nebija ne mazākās nojausmas, kā rūpēties par to un kā kopt kucēnu. Kā soda veidu viņiem piemēroja nosacītu brīvības atņemšanu un 35 stundas sabiedriskā darba.

Pievienot komentāru