Pārstājiet darīt ŠĪS lietas, ja vēlaties saglabāt labu redzi līdz sirmam vecumam

Kaitīgie ieradumi, tādi kā smēķēšana un alkohols

Tie sekmē redzes pasliktināšanos agrāk nekā cilvēkiem, kuri izvēlās veselīgu dzīvesveidu. Cigarešu dūmi pastāvīgi kairina acs gļotādu, bet to kaitīgās vielas bojā tīkleni. Alkohols savukārt slavens ar savu kaitīgo ietekmi uz visām smadzenēm, ieskaitot arī tās daļas, kuras atbildīgas par redzes funkcijām, tā ka tiem, kas pārmērīgi lieto, pasliktinās redze agrākā vecumā.

  Stress

Tā kaitīgā ietekme ne tikai uz psihisko, bet arī uz fizisko veselību ir jau sen pierādīta. Liekais svars, bezmiegs, migrēnas. Sarakstu var turpināt un turpināt un tajā tāpat atrodas arī redzes pasliktināšanās. Stresa dēļ notiek spiediena svārstības, sasprindzinājums acīs un nervos ap tām. Tas var izraisīt „sauso acu ” efektu, kuru pavada paaugstināts acu kairinājums no dūmiem un vēja. Jūtams arī diskomforts (it kā kaut kas būtu iekļuvis acī). Tas viss savukārt ietekmē redzi.

LASI VĒL: Katru gadu ievācu upeņu lapas – brīnumlīdzekli locītavu un nieru veselībai!

Bonuss:

Rūpēties vajag ne tikai par acīm, bet arī par ādu ap tām. Jo āda zonā ap acīm, gadiem ejot, sāk manāmi novecot. Jūs variet to saglabāt daudz labākā stāvoklī, ja sekosiet dažiem vienkāršiem noteikumiem:

Pareizi noņemiet grimu

Lietojiet speciālus līdzekļus ar eļļaini treknu pamatbāzi un dariet to ar vates plāksnīšu palīdzību. Parasta nomazgāšana nepalīdzēs notīrīt kosmētiku, bet ziepes tikai sausinās ādu un tāpat negarantēs tās pilnīgu tīrību.

Izmantojiet ledus kubiņus acu tīrīšanai no rītiem

Tas palīdzēs mazināt tūsku un nogurumu, kā arī tonizēs ādu zem acīm.

Uz nakti nelietojiet mitrinošu treknu krēmu

Labāk iegādājieties līdzekli ar lifting efektu.

Atcerieties vasarā lietot speciālu kosmētiku ar saules aizsardzības filtriem

Uzklājiet visus krēmus akurāti

Āda ap acīm ir daudz jūtīgāka nekā citās zonās. Dariet to, viegli plikšķinot ādu, nevis ieberžot tajā krēmu.

avots

Leave a Comment