Negribu un nedarīšu: viskaprīzākās Holivudas zvaigznes (un viņu raideri)

Slavenībai izpatikt nav nemaz tik vienkārši. Pret raideru sastādīšanu daži no viņiem attiecās ar lielāku fantāziju un uzcītību, nekā pret savu daiļradi. Vairāk slavas – „izsmalcinātākas” kaprīzes. Tiksim skaidrībā, kurām no zvaigznēm piemīt tādi grēciņi.

Madonna

Dziedātājas princips ir vienkāršs: „visu, kas mans, nēsāju līdzi”, tāpēc koncertu organizatoriem nākas domāt ne tikai par to, kā izvietot viņas komandas divus simtus cilvēku, bet arī kur likt visas zvaigznes mēbeles. Tualetes podu viņas numurā jāmaina katru dienu. Salīdzinot ar to, speciāli  enerģētiski uzlādēts ūdens no Kabalas centra, trīs orhidejas ar kāta garumu ne īsāku par 15,5 centimetriem, trīs sveces un sāls no Nāves jūras – tīrie sīkumi.

Parisa Hiltone

Parisu par jauku tiešām nevar nosaukt: grautiņi dzērumā ilgi bijuši neatņemama viņas dzīves daļa. Turklāt, jāpiesargās ne tikai no viņas izgājieniem, bet arī no raidera: tas aizņem trīs lapas. Nekā neparasta: karsti lobsteri un šņabis. Jāatzīst, ka pēc pēdējā pieminētā lietošanas radošais process izrādās zem jautājuma.

Dženifera Lopesa

Kafiju Džej Lo dzer tikai to, kura samaisīti pretēja pulksteņrādītājam. Bez tā vēl viņas grimmētavā jābūt baltām sienām, svecēm ar vaniļas aromātu, spoguļiem pilnā augumā un briljantiem inkrustētām austiņām.

Kristīna Agilera

Ja jūsu draugi atsakās uzņemt lieku desmitu fotogrāfiju pie palmas, tad izstāstiet viņiem par dziedātāju, kura piespieda šova The Voice operatoriem pārfilmēt visus kadrus, kuros viņa sev likās resna. Un viņas figūra pēdējos gados ne vienmēr bija ideālā formā.

Robijs Viljams

Ko gan Robijam vajag laimei? Tikai 280 dvieļus, 48 olas, 16 litrus piena, sešus pavārus un vienu DalaiLamas fotogrāfiju. Nav slikti!

avots: sncmedia.ru

Pievienot komentāru