Naudas maiss tēva vietā – līdz asarām žēl bērnu

Andžela laulībā ir jau 12 gadus, divi bērni. Šķiet, vis  ir brīnišķīgi – vīrs velk mājās visu, nedzer, strādīgs, taču sirsnības nekādas. Viņa attiecības ar saviem bērniem, maigi sakot, izraisa izbrīnu.

Problēma ir tajā, ka Glebs uzskata, ka viņa pienākumi kā vīram un tēvam aprobežojas tikai ar naudas pelnīšanu. Jā, viņš apgādā ģimeni,  dzīvi viņi pēc ienākumiem labāk par vidējo, ārzemes 3 reizes gadā, katram dārga mašīna, bērniem mantu kalni. Bet kur ir tēva mīlestība? Blakus labam ēdienam un interesantām izklaidēm bērniem vajag sarunas, kopīgas spēles. Bet par šo ģimenē atbild tikai māte….

Citēju:

“Varbūt es jau vairs nezinu, ko gribu, bet es ļoti vēlētos, lai viņš spēlētos ar bērniem – paņemtos, uz rokām panēsātu, bumbu padzenātu beigu beigās. Taču nē…. Pēc darba, bet strādā viņš no zvana līdz zvanam, īpaši neiespringst, ap 7 viņš jau ir mājās un atpūšas ar savu telefonu. Paēd un prom uz gultu, lasīt sporta ziņas. Bērnus mazgā, nu kā mazgā, sēž ar telefonu vannasistabā, kamēr viņi paši tur plunčājas. Un neredz, un nedzird, jo visu laiku ir telefonā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru