Mūžīgās skaistules zelta noteikumi

Trešais noteikums. Svaigs gaiss ir skaistuma draugs

Ja visu dienu sēžat birojā, ejiet mājās kājām vismaz dažas pieturas. Logiem jābūt atvērtiem visu laiku, bet ziemā – pēc iespējas biežāk. Brīvdienās dodieties garās pastaigās svaigā gaisā. Lai cilvēks justos relatīvi normāli, viņam stundā ir nepieciešami aptuveni trīsdesmit kubikmetri svaiga gaisa.

Lasi vēl: Noteikumi, izvēloties jaundzimušo apģērbu un apavus

Ceturtais noteikums. Vitamīni

Kur ir vitamīni, man jums nav jāskaidro! Mūsdienās to zina pat bērni. Protams, ne cigaretēs, ne alkoholā, ne kūkās, bet gan augļos un dārzeņos! Ziemā vitamīnus jūs atradīsiet arī žāvētos augļos.

Tāpēc no rīta aprikozes un sukādes pievienojiet auzu pārslām un regulāri dzeriet mežrozīšu uzlējumu, tam jābūt skābam pēc garšas, tikai tad tajā ir pietiekami daudz vitamīnu.

Starp “brīnumproduktiem” eksperti minēja: pupiņas un mellenes, brokoļus un auzu pārslas, apelsīnus, dzelteno ķirbi, soju, lasi, spinātus, melno un zaļo tēju, tomātus, tītaru, riekstus un jogurtu. Lai diēta dotu rezultātus, visi minētie pārtikas produkti jāēd vismaz 4 reizes nedēļā.

Piektais noteikums. Iekšējais noskaņojums un garastāvoklis

Jaunības saglabāšanas noslēpums ir izvairīties no neglītām emocijām. Tas ir ne mazāk svarīgi par iepriekšminēto! Ja jūs neesat aizmirsuši jokot un smieties kā jaunībā, ja esat draudzīgi un nevienu neapskaužat, ja jums ir iecienīta nodarbošanās, tad jūsu vecumdienās būs skaista, jauna seja, un jums nebūs nepieciešamas plastiskās operācijas!

Un visbeidzot, “jaunības eliksīrs”. Tiek uzskatīts, ka šis sastāvs patiešām spēcīgi atjauno šūnas, to ieteicams dzert no 30 gadu vecuma. 200 gramus kumelīšu, 100 – salmenes, 100 – asinszāles, un 100 gramus bērzu pumpuru sajauc, sasmalcina. 1 ēdamkaroti maisījuma ielej 0,5 litros karsta ūdens (termosā), pārlej ar ūdeni. Dzer vakarā pirms gulētiešanas vienu glāzi uzlējuma ar karoti medus un no rīta pusstundu pirms ēšanas.

 

Leave a Comment