“Mūsu krustmāte feja”. 82 gadus vecais pensionārs jau 12 gadus apmeklē bērnu slimnīcu, lai midzinātu bērnus

Deivids Doičmens ir atradis sev piemērotu nodarbi pensijā.

Atlantā dzīvo brīnišķīgs labsirdīgs 82 gadus vecs pensionārs Deivids Doičmens. Jau vairāk nekā 12 gadus viņš kā brīvprātīgais ierodas otrdienās un ceturtdienās Atlantas Bērnu slimnīcā.

Kāpēc? Deivids palīdz aprūpēt jaundzimušos intensīvās terapijas nodaļā. Viņš ierodas slimnīcā un pavada laiku ar laikā un nelaikā dzimušiem mazuļiem, kuri atrodas speciālistu uzraudzībā. No pateicīgiem ārstiem un vecākiem viņš ieguva iesauku “Krustmāte feja”.

Deivids nēsā bērnus uz rokām, šūpo tos un apskauj. Viņš to dara, lai aizstātu vecāku siltuma deficītu, ko šie bērni nevar saņemt diennakts režīmā – mammai un tētim ne vienmēr ir iespēja pastāvīgi atrasties viņiem blakus.

Mazuļu, kas iekļuvuši intensīvās terapijas palātā, vecāki ir ļoti pateicīgi Deividam. Viņi runā par to, kādu svarīgu un apbrīnojamu darbu viņš dara.

Pirms 15 gadiem Deivids Doičmens atstāja karjeru starptautiskajā biznesa mārketingā un aizgāja pensijā. Dažus gadus viņš lasīja lekcijas vietējās universitātēs. Bet ar to viņam nebija gana. Un viņš devās uz bērnu slimnīcu, lai uzzinātu, vai viņš varētu būt brīvprātīgais. Un jau vairāk nekā 12 gadus, divas dienas nedēļā viņu var atrast intensīvās terapijas palātā, turot bērnu uz rokām.

Viņš to nedara slavas vai atzīšanās dēļ. Pasaule tikai nesen uzzināja par viņu, kad viena māte bija izvietojusi Deivida fotogrāfiju ar viņas bērnu uz rokām, sociālajos tīklos.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru