Multimiljonārs Gordons Remzijs saka saviem bērniem: “Atrodiet darbu un tinieties”. Interesantas metodes

Gordons Remzijs pasauli ir iepazīstinājis ar vairākām brīnišķīgā lietām, tostarp ar muļķīgajiem GIF. Bet atzīsim to faktu, ka vairums vecāku viņam tomēr nejautās padomu bērnu audzināšanā.

Šefpavārs, kura kapitāla vērtība tiek lēsta 191 miljonu ASV dolāru apmērā, jau ir labi pazīstams ar to, ka viņš neļauj bērniem sēdēt sev uz kakla, bet daudzi uzskata, ka viņš ir pārāk tālu aizgājis, “palīdzot” viņiem atrast darbu.

Lieta tāda, ka Gordons ir aizliedzis saviem četirem vecākajiem bērniem Mtildei (17), Džekam (19), Holijai (19) un Meganai (21) lūgt viņus iekārtot darbā pie sevis.

Uzstājoties amerikāņu radio, Gordons atzinās:

“Esmu stingrs, godīgs un dodu viņiem visu, kas man ir, lai viņi varētu pacelties līdz pašai augšai. Un tas arī viss, velns parāvis. Man bieži uzbrūk mana taisnīguma un godīguma deļ”.

Viņš arī piebilda:

“Tas būtu it kā nenolīgt nevienu. Es negribu, lai personāls domātu: “Vot, bāc, tas taču ir Remzija bērns, mēs nevaram viņu sabārt.” Jūs gribat strādāt šajā biznesā? Ejiet pie cita šefpavāra, uzziniet kaut ko jaun un atgriezieties ar kaut ko jaunu, lai kļūtu par labākajiem šajā biznesā.”

Televīzijas šova “Elles ķēķis” zvaigznes un viņa sieva – 44 gadus vecā Tana Remzija, pavisam drīz gaida savu piekto bērnu – bet Gordons joprojām stingri paliek pie savas pārliecības un negrasās bojāt bērnus.

Viņš lielu kritikas vilni saņēma divus gadus atpakaļ, kad atzinās, ka viņš un Tana vienmēr lido pirmajā klasē, bet bērni – ekonomiskajā.

“Man ir jāpieturās pie šī principa ar bērniem. Es domāju, ka bērniem piecu, sešu un septiņu gadu vecumā nav ko darīt pirmajā klasē, viņiem nevajag tik daudz vietas, lai sēdētu savos iPad. – sacīja Remzijs.

Man patīk domāt par to, ko es varu izdarīt ar naudu, kad piezemēšos, tā vietā, lai maksātu tūkstošiem dolāru par bērnu vietām pirmajā klasē.”

Agrāk viņš uzstāja uz to, ka viņa bērniem nepaliks nekāds mantojums, jo viņš ar Tanu vēlas, lai bērni ietu pa savu dzīves ceļu.

“Viņi neko nemantos, un tas nav aiz ļauna. Es vienkārši negribu viņus sabojāt. Vienīgais, kam es piekrītu, ka viņi saņem 25 procentu depozītu dzīvoklim, bet noteikti ne visu summu.”

Gordons piebilst:

“Mani nekad nav uztraukusi nauda. Tas nav mans galvenais uzdevums, un tas atspoguļojas tajā, kā es audzinu bērnus.”

Un ko tu par to domā?

avots: mirror.co.uk

Pievienot komentāru