Mēnesis, kurā nekad nevajadzētu precēties. Šķiršanās ir neizbēgama

Jebkurš iemīlējies pāris vēlas izvēlēties labāko kāzu datumu. Un vecāki un citi radinieki pastāvīgi atgādina, ka ir daži mēneši, kas nav ļoti piemēroti jaunas ģimenes izveidei.

Kādos mēnešos var precēties, un ko izvēlēties tik svarīgam notikumam nav vērts – lasiet tālāk dotajā materiālā.

Janvāris

Gada sākums tiek uzskatīts par neveiksmīgu periodu kāzām. Šajā periodā noslēgtās laulības bieži tiek izjauktas. Turklāt tiek uzskatīts, ka kāzas janvārī sola agru atraitnības stāvokli.

Februāris

Šis mēnesis ir viens no labvēlīgākajiem laulībām. Šajā mēnesī dzimusi savienība būs stipra un ilga. Ģimenē valdīs kārtība, mīlestība un laime.

Marts

Pavasara sākums vēsta, ka jaunie ilgi dzīvos bez sava mājokļa. Iespējama arī pārcelšanās uz ārzemēm.

Lasi vēl: Kā likt uzziedēt Ziemassvētku kaktusam 20 gadus no vietas

Aprīlis

Šis mēnesis sola mainīgu dzīvi, tāpat kā laikapstākļi šajā mēnesī. Var būt lietus vai saulains. Tad strīdi, tad izlīgšana. Pāriem, kuri aprīlī apprecēsies, nebūs garlaicīgi un viņi nesūdzēsies par ģimenes dzīves rutīnu.

Maijs

Daudzi izvēlas maijā kāzas nesvinēt, jo ir slavens teiciens: “Maijā precēties – visu dzīvi ciest”. Taču šim apzīmējumam ir pavisam cita nozīme. Maijs ir mānīgs gada mēnesis. No vienas puses, ir gandrīz vasara, bet nav īsta siltuma un iespējamas salnas. Tātad arī attiecībās ir iespējama maldināšana. Precēties maijā – redzēt nodevību!

Jūnijs

Vasaras sākums pareģo “medu”, laimīgu, ilgu un pārtikušu ģimenes dzīvi. Šis mēnesis ir ideāli piemērots kāzām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment