Mamma bija šausmās, ieraugot, kādā dzīvoklī dzīvos viņas dēls. Pēc diviem mēnešiem viņa nespēja noticēt savām acīm

Bija laiks, kad Kristiāns Šallerts bija brīvs vīrietis. Taču kā pat viens cilvēks var dzīvot 23 kvadrātmetru lielā dzīvoklī?!

Kristiāns pierādīja, ka tas ir iespējams! Viņš rūpīgi izmeklēja mēbeles un istabas elementus, kas kā puzles gabaliņi secīgi sagāja viņa mazajā miteklī. Visi priekšmeti un citi mājokļa elementi ir rūpīgi apslēpti līdz brīdim, kamēr dzīvokļa īpašniekam tie būs vajadzīgi. Lūk, kā mazais, necilais dzīvoklis izskatījās pirms pārvērtībām.

Kristiāns stāstīja: “Mana mamma bija šausmās, kad pirmo reizi ieraudzīja manu dzīvokli. Viņa teica, ka es esot ķerts. Saprotams, jo dzīvoklis izskatījās briesmīgi, bet no mēbelēm tur bija tikai vecs matracis ar gultas karkasu.”

Jaunais cilvēks saprata, ka nepieciešams ķerties pie darbiem. Viņš aicināja talkā arhitekti Barbaru Apolonī, kura uztaisīja šim dzīvoklim projektu. Ar kompaktu mēbeļu palīdzību viņam izdevās pat iegūt papildu telpu. Šis dzīvoklis tagad atgādina tādu kā spēli – atver lodziņu un paskaties, ko būsi laimējis!

Atverot vaļā katru no šiem paneļiem ir iespējams atrast mikroviļņu krāsni, izlietni, ledusskapi, plīti, trauku mazgājamo mašīnu, kur glabājas arī visi trauki, ēdiens, citi priekšmeti.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru