“Māmiņa ar asarām acīs” Uzskata, ka tikusi veikalā pamatīgi apmānīta, nu brīdina citus!

Veikalā bieži vien ikvienam nākas piedzīvot neskaidrības vai nepatīkamas situācijas, piemēram, nepieņemamu apmaksu vai nepareizu cenu izpratni, un dažreiz pat pēc pirkuma izrādās, ka samaksāts ir krietni vairāk nekā plānots.

Šādās brīžos cilvēki bieži pārdomā, vai iepirkšanās var notikt bez problēmām. Elīna, izsakoties Māmiņas vārdā, ir izvirzījusi nopietnu apgalvojumu par iespējamu kr**pš**nu un izvēlas dalīties ar savu pieredzi, lai brīdinātu citus veikala klientus.

Neraugoties uz šaubām, Māmiņa Elīna precīzi un skaidri ir atklājusi, ka viņas iegādātais mākslīgā piena maisījuma iepakojums faktiski sver mazāk nekā tas ir norādīts uz iepakojuma. Šo atklājumu publicējis raidījums “BezTabu.”

Elīna dalās ar savu pieredzi, norādot, ka, iegādājoties iecienīto Aptamil 2 maisījumu Rimi veikalā, ne pirmo reizi viņa ir novērojusi, ka maisījuma tilpums ir ievērojami mazāks par 800 gramiem, kā norādīts uz iepakojuma.

Tas attiecas arī uz plastmasas iepakojuma svaru. Šis atklājums liek aizdomāties par produktu patieso saturu un kvalitāti, iedrošinot citus veikala apmeklētājus būt uzmanīgiem un pārbaudīt iegādātos produktus. Un tieši tad sekoja pati nepatīkamākā daļa!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment