Maģiskais maija Pilnmēness: ko mums nesīs Mēness Strēlniekā un no kā jāuzmanās

Maija pilnmēness ir maģisks brīdis, kad Mēness ir savā pilnbriedā un dāvā mums neparastu enerģiju. Šo pēdējo pavasara pilnmēnesi sauc arī par Ziedu mēnesi, un tas notiks Strēlnieka zvaigznājā.

Ko mums nesīs pilnmēness Strēlniekā, kā izvairīties no nepatikšanām un ko nevajadzētu darīt, lasiet tālāk.

Kad iestāsies Pilnmēness

Pēdējais pavasara pilnmēness iestāsies 23. maijā. Tas notiks plkst. 16:53 un būs Strēlnieka zvaigznājā.

Maija pilnmēnesi sauc arī par ziedu mēnesi. Šis ir ideāls laiks, lai atklāti paustu savas dziļākās jūtas un emocijas. Šādās dienās atklājas noslēpumi, tiek pabeigti procesi, kas veicina paplašināšanos visās dzīves jomās.

Mēness valdošā planēta ir Jupiters, ko dēvē arī par labvēlīgo planētu. Tā ir atbildīgs par plašumu, paplašināšanos un optimismu. Daudzi cilvēki koncentrējas uz aicinājuma atrašanu, nākotnes aspektiem, patiesību un ambīcijām.

Lasi vēl: Vai jūs zināt, kādi ir daži noderīgi aizliegumi attiecībās? Pārbaudiet savu

Ko mums nesīs maija pilnmēness

Pēc astrologa domām, 23. maijs ir gaiša un pozitīva diena, kas piepildīs ar emocijām, pieaugs optimisms un ticība gaišai nākotnei. Pilnmēness Strēlniekā visu pavairos, tāpēc ir vērts jau iepriekš parūpēties par komfortablu apstākļu radīšanu sev un saviem tuviniekiem.

Strēlnieks ir priecīgākā un pozitīvākā zodiaka zīme. Tā ir skolotāju un mentoru, augstākās izglītības, filozofijas, morāles principu, gudrības, plaša redzesloka, globālu ideju un attīstības zīme.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Šis Pilnmēness būs kulminācija tam, kas tika aizsākts 2023. gada 13. decembrī Jaunā Mēness laikā Strēlniekā. Ir laiks atrast jaunu jēgu, iziet no kādas paradigmas un definēt sev jaunas vērtības.

Turklāt Jupiters veidos harmonisku aspektu ar Neptūnu, un pilnmēness dienā Venera savienībā ar Jupiteru sniegs spēcīgu iedvesmas un paplašināšanās enerģiju.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment