Ļoti iedarbīga maska ādas veselībai, kā arī cīņā pret akni

Pinnes un pumpas ir kas tāds, ar ko nākas saskarties ļoti daudziem pasaules iedzīvotājiem. Lai arī cik nepatīkama būtu šī problēma, jāapzinās, ka ir iespējams to risināt. Mums piedāvājumā ir mājās pagatavojama maska jūsu sejas ādas veselībai.

Āda, kas ir pilna ar pinnēm, pieprasa īpašu tīrīšanu un aprūpi, nemaz nerunājot par nepieciešamo mitrināšanu arī iekšķīgi, proti, regulāru tīra ūdens lietošanu. Mūsu piedāvātā tomātu maska lieliski attīra un matē sejas ādu. Tomātiem ir neskaitāmas īpašības, kas padara to par lielisku līdzekli sejas ādas attīrīšanai un ādas slimību ārstēšanai. Tomātos esošās skābes palīdz samazināt piņņu daudzumu un attīra ādas poras. Vitamīns A un C parasti sastopams daudzos produktos un līdzekļos pret akni, bet pašos tomātos ir daudz A, C un K vitamīna. Citrona skābums darbojas kā sejas ādas antiseptiķis. Šī maska būs lieliski piemērota tad, ja jums ir pinnes un vēlaties kontrolēt ādas taukainību.

Sastāvdaļas, kuras būs nepieciešamas maskas pagatavošanai:

  • 1 nogatavojies, sagriezts tomāts
  • 1 tējkarote svaigi spiestas citronu sulas
  • 1 ēdamkarote auzu putraimu

Visas sastāvdaļas sajauciet kopā blenderī. Ja jums šķiet, ka masa ir pārāk šķidra, pievienojiet vēl klāt auzas. Uzklājiet masku uz sejas, paturiet to 10 – 15 minūtes, pēcāk ar siltu ūdeni noskalojiet nost.

avots

Pievienot komentāru