Lietas, ko nekad nedrīkst darīt mēnešreižu laikā!

Vīrieši vienmēr domā, ka mēs tajā “mēneša laikā” esam pārāk emocionāli, tāpēc ir lietas, ko jūs nekādā gadījumā nedrīkstat darīt šo dienu laikā.

Piecelties no gultas ir pietiekoši grūti, jo bieži vien mēs ciešam no spazmām un citām hormonāla rakstura problēmām. Ja pretējam dzimumam ir taisnība par to, ka mēs esam pārlieku emocionālas, tad ir daudz lietas, ko jūs nedrīkstat darīt šajā laikā.

Sports.

Jūs jūtaties kā “piepūsts balons”, tāpēc, ka ir sākušās “šīs dienas”. Tiklīdz nedēļa beigsies, jūs atkal jutīsieties kā seksīga personība. Tāpēc menstruāciju laikā nevajag nodarboties ar sportu.

Ēst tonnām šokolādes.

Neticiet visām klišejām, kuras dzirdat. Jums nevajag ēst tonnām šokolādes tikai tāpēc, ka jums ir “tās dienas”. Jums no tā nepaliks labāk. Apēdiet pāris konfektes, netrakojiet. Rezultātā jūs dusmosieties tikai pašas uz sevi.

Saldējums.

Jā, spainis ar saldējumu – tas ir tas, ka jums tagad ir vajadzīgs, bet piena produktiem ar augstu tauku saturu ir tādas pašas sekas kā treknai gaļai. Protams, tas pats attiecas uz sieriņiem un saldo krējumu.  Gatavojot ēdienu, centieties izvairīties no siera vai saldā krējuma ēdieniem, un, ja jums patiešām vajag saldējumu, meklējiet bezpiena saldējumu bez pievienota cukura.

Kofeīns.

Ja jūs esat kafijas narkomāns, tad jums var būt grūti atteikties no kafijas uz pāris dienām. Tomēr kofeīns var veicināt neregulāras mēnešreizes. Turklāt ārsti apgalvo, ka tas var pasliktināt menstruālās spazmas, kā arī izraisīt miega traucējumus un depresīvu noskaņojumu. Lai arī dažas tējas arī satur kofeīnu, tās satur to daudz mazākas devās, un tāpēc tēja var būt laba alternatīva. Jums arī vajag izvairīties no enerģijas dzērienu lietošanas.

Alkohols.

Alkohols pastiprina visus PMS simptomus un spazmas, tāpēc izvairoties no alkoholiskajiem dzērieniem, jūs atvieglojat savu jau tā sāpīgo stāvokli. Turklāt alkohols darbojas kā asins šķīdinātājs, kas, savukārt, pastiprina jūsu “asiņošanu”, izraisot vēl lielāku diskomfortu.

Veikt mājas darbus.

Tā krāmu kaudze virtuvē un apģērbu kaudze jūsu vannasistabā nekur nepazudīs, tāpēc nemociet sevi, cenšoties parūpēties par lietām, kad jums ir mēnešreizes. Vienkārši atstājiet šo nekārtību, un ejiet atpakaļ gultā kopā ar grāmatu vai labu filmu. Uzklupsiet nekārtībai tad, kad jutīsieties vairāk savā ādā.

Patiesībā jūs varat darīt visu, ko darāt pārējā mēneša laikā. Tomēr dažreiz labākais variants ir vienkārši palikt mājās un gulēt.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru