Lielveikalu ķēde “Maxima” Latvijā nāk klajā ar svarīgu paziņojumu visiem iedzīvotājiem

Ar svarīgu paziņojumu klajā nākuši Maxima Latvija lielveikalu ķēdes pārstāvji, kas šodien ar mediju starpniecību izklāstīja lielos jaunumus.

 

Reaģējot uz pircēju paradumu izmaiņām un vēlmi ietaupīt naudu ilgtermiņā, Maxima Latvija nākusi klajā  ar iniciatīvu, kas  nāks par labu Latvijas iedzīvotāju pašreizējām vajadzībām.

Maxima ilgu laiku piedāvās pazeminātu cenu 800 precēm.

Šo preču cena ir samazināta līdz pat 66%.

Iniciatīva “Cenu līderis” no Maxima nodrošina lojalitātes programmas dalībniekiem līdz 66% atlaides izvēlētajiem produktiem, kā rezultātā cena vidēji samazinās par 36%.

Lasi vēl: Negadījumā 66 gadu vecumā aizgājis slavens aktieris un muzikants; “Vārdos nevar izteikt, cik dziļi es izjūtu šo zaudējumu”

Maxima Latvija ir mazumtirdzniecības līderis Latvijā, kas nepārtraukti strādā, lai atvieglotu Latvijas iedzīvotāju ikdienu. Pašreizējos ekonomiskajos apstākļos daudzām ģimenēm ir grūtības iegādāties ikdienai nepieciešamos produktus, tāpēc Maxima samazina populāro zīmolu cenas, lai palīdzētu atvieglot slogu mājsaimniecību budžetam. Aptaujas liecina, ka gandrīz 40% pircēju rūpīgi pēta un salīdzina cenas veikalos, savukārt gandrīz trešā daļa iedzīvotāju īpašu uzmanību pievērš zemās cenas un augstas kvalitātes attiecībai. Ar iniciatīvu “Cenu līderis” Maxima sniedz iespēju iedzīvotājiem ikdienā atļauties sev tīkamāko izvēli, kopumā ietaupot uz ikdienas pārtikas un saimniecības preču grozu.

Iniciatīva “Cenu līderis” piedāvā vairāk nekā 800 zīmolu preces par ievērojami pazeminātām cenām, tostarp populārus Latvijas zīmolus visās preču kategorijās, piemēram, pārtika, higiēna, saimniecības preces un citas ikdienišķas preces. Pārtikas kategorijā preču klāstā ar pazeminātu cenu ir preces gandrīz visās apakškategorijās, piemēram, piena produkti un olas, augļi un dārzeņi, gaļa un zivis, maize un konditorejas izstrādājumi, pārtikas preces, dzērieni u.c. Akcijas preces par izdevīgu cenu iespējams iegādāties ar PALDIES karti.

Lasi vēl: Kā normāls tēvs skolas sapulcē iedomīgās mammītes pārmācīja

Zīmolu preču sortimentā ar ievērojami pazeminātu cenu ir vairāk nekā 130 pašmāju un starptautisko zīmolu preces. To vidū ir tādi populāri zīmoli kā “Balticovo”, “Rūjienas”, “Valmiermuiža”, “Nutego”, “Laima”, “Spilva”, “Lido”, “Gaļas nams Đaži” un “Forevers” gaļas produkti, “Tukuma piens”. ” zīmola “Baltais” produkcija, “Hanzas maiznīca” produkcija, “Lāči” maize, kosmētikas zīmola “Dzintars” produkti un daudzi citi populāri vietējie zīmoli.

COMMENTS

Pievienot komentāru