Lielā meitene no raidījuma “Es sveru 300 kg” izmainījās un pārvērtās par skaistuli

Ārsti meitenei paziņoja, ka viņas milzīgā 285 kg svara dēļ, viņas dzīvība ir apdraudēta. Pateicoties diētai un operācijām, Kristinai Filipsai izdevās nomest vairāk nekā pusi no sava pašas svara.

Vēl 2017. gadā meitene no Mičiganas svēra 285 kg, un viņa nespēja normāli pārvietoties. Viņa bija spiesta lūgt radinieku un tuvinieku palīdzību, jo nespēja izpildīt elementārākās ikdienas darbības.

LASI VĒL: Vairums cilvēku nezina, kas dzied šo dziesmu. Bet jums tas ir jāzina! Liels vīrietis ar milzīgu talantu!

Kristina Filipsa ir precējusies ar Zaku.

Problēmas ar lieko svaru Kristinai sākās jau bērnībā, kad viņa, kā jau visi pusaudži, ēda visgaršīgāko un ne to veselīgāko ēdienu. Viņas vecāki bieži strīdējās, tāpēc meitene ar bulciņām, pīrādziņiem, čipsiem un konfektēm apēda savus pārdzīvojumus. Ar tādu tempa savos 12 gados meitene svēra 130 kg.

“Mani vecāki bieži strīdējās, tāpēc es ieslēdzos savā istabā un ēdu visu, kas bija ēdams. Tādējādi es centos novērsties no pastāvīgajiem skandāliem. Var teikt, ka es mierinājumu atradu ēdienā. Ēdiens man palīdzēja un neilgu laiku aizmirsties”

— stāsta meitene.

22 gadu vecumā ārsti Kristinai paziņoja, ka viņas milzīgais svars apdraud viņas dzīves pilnvērtīgumu. Kristina pēc palīdzības vērsās pie raidījuma “My 600-lb Life». Cenšoties ātri atbrīvoties no liekā svara, meitene vērsās pie kuņģa ķirurģijas speciālistiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru