Lidmašīnas pasažieris rupji pavēlēja jaunajai māmiņai aizvērties – tad stjuarte izdara kaut ko, kas šokē visus!

Marisa palūdza sievietei nelamāties, bet tā viņu vienkārši noignorēja.

“Es atkal palūdzu viņai piedomāt pie savu vārdu izvēles, bet viņa man rupji lika aizvērt muti. Tad pie mums pienāca stjuarte un pajautāja, kas noticis” – piebilda viņa.

Tad saniknotā skandālista paziņoja stjuartei, ka nevēlas sēdēt blakus bērnam.

Pēc tam, kad reisa pavadone Tabita pacietīgi uzklausīja sievietes žēlabas, viņa piedāvāja viņai lidot ar nākamo reisu, kas vēl vairāk nokaitināja sieviete. Piedraudot stjuartei ar atlūgumu nākamajā dienā, viņa sāka uzzināt viņas personīgos datus!

Tabita ar prieku paziņoja rupjajai pasažierei savus datus.

Bet pavisam drīz Tabitas pacietībai pienāca robežas, un viņa pateica sievietei, ka viņa būs spiesta viņu izsēdināt no lidmašīnas. Pēc tāda paziņojuma ļaunā pasažiere atvainojās un palūdz reisa pavadonei to nedarīt.

Tabita izsauca reisa caurlaides punkta aģentu un palūdza izsēdināt sievieti no lidmašīnas.

Rupekle centās iziet no esošās situācijas, bet pēc pāris minūtēm viņai vajadzēja atgriezties savā vietā, lai paņemtu savas mantas un pamestu lidmašīnu.

Marisa ir neticami pateicīga par palīdzību, kādu saņēma no Delta Airlines.

“Aviolīnijas ekipāžas rīcība bija vienkārši satriecoša”, – stāstija Marisa intervijai “Daily Mail”.

avots

COMMENTS

  • <cite class="fn">Teresa</cite>

    Lai Dievs pasargaa seedeet blakus pasazieriem ar maziem beerniem. Siekalojas, diidaas, vemstaas un reizeem spiedz un keerc taa, ka vai gals klaat.Man nav nekas pret beerniem, bet lidmashiinaa- taas ir mociibas, iipashi , ja vecaaki nav sagatavojushies.

Leave a Comment