Lai glābtu savu bērnu no ugunsgrēka, tēvs izlec no 7. stāva

Vienīgais glābšanās ceļš bija logs. Mihaila ģimene dzīvoja mājas septītajā stāvā, bet tas nenobiedēja bezbailīgo tēvu. Viņš paķēra dēlu rokās un izleca pa logu, apzinoties savas rīcības bīstamību. Kritiena laikā Mihails spēja sagrupēties tā, lai bērns piezemētos viņam virsū  un iegūtu maksimāli maz traumu.

Par laimi, viss notika tieši tā, kā tēvs bija izplānojis. Viņa dēls Arsēnijs dabūja tikai elkoņa lūzumu un zilumus. Diemžēl Mihaila piezemēšanās nebija tik veiksmīga. Viņam diagnosticēja iegurņa lūzumus un urīnpūšļa plīsumu.

Ambrosimovs ilgi atradās kritiskā stāvoklī reanimācijā, viņam bija nepieciešamas asins pārliešanas. Uzticamie draugi devās viņam palīdzēt, un tie ne tikai nodeva asinis, bet tāpat arī palīdzēja līdzekļu vākšanā operācijai.

Pēc iegurņa operācijas vīrieša stāvoklis uzlabojās. Ambrosimovu dzīvoklis ugunsgrēkā izdega pilnībā, bet atradās daudz cilvēku, kas ģimenei bija gatavi palīdzēt un ziedot naudu. Tādā veidā tika savākti vairāk kā 3 miljoni rubļu (aptuveni 40 000 eiro).

Jau pāris mēnešus pēc traģēdijas vīrietis pats varēja nedaudz pārvietoties pa pagalmu ratiņkrēslā, bet pēc gada bija pilnībā atveseļojies. Pavisam nesen viņu ģimene sagaidīja pieaugumu – piedzimis vēl viens puisēns.

Mēs domājām, ka varoņus rāda tikai filmās, bet izrādās tie dzīvo tepat starp mums.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru