Ko par mājokli var pastāstīt vieta, kur guļ kaķis. Jūs būsiet pārsteigti

Mūsu četrkājainais draugs ne velti guļ noteiktā vietā mājā. Izrādās, ka šai vietai ir īpaša nozīme.

Kaķi, kā zināms, ir ļoti inteliģenti un patstāvīgi radījumi. Viņi jau iepriekš izvēlas atpūtas un miega vietas. Un viņi to dara pilnīgi apzināti. Par to, kur kaķiem patīk gulēt un kāpēc viņi izvēlas konkrētas vietas mājoklī – mēs jums pastāstīsim mūsu rakstā.

Kur kaķiem patīk gulēt?

Kaķi labprātāk guļ siltās un patīkamās vietās, kas atrodas tālu no ēdiena, ūdens un savas tualetes kastes. Dažkārt viņi izvēlas neparastas un ne tik labi pieejamas vietas. Tā kā murrātājus piesaista augstums, viņi var omulīgi snaust uz palodzes, plauktiem vai pat skapja. Kaķiem patīk arī mīkstas un siltas virsmas, piemēram, kažokādas segas vai spilveni.

Tomēr daži no tiem dod priekšroku neuzkrītošiem un maziem stūrīšiem, kas mums var šķist neērti. Tāpēc nebrīnieties, ka jūsu kaķis atrodas papīra kastē, plastmasas maisiņā vai mazā bļodiņā. Kaķiem patīk justies droši un ērti.

Savas piedzīvojumiem bagātās dzīves dēļ murrātāji patērē daudz enerģijas un guļ līdz pat 18 stundām diennaktī. Atlikušo laiku viņi velta medībām un apkārtējās vides izpētei.

Daudziem kaķiem patīk vismaz daļu nakts gulēt saimnieka gultā. Viņi jūtas ērti un droši savu saimnieku tuvumā, kas vēlreiz apliecina viņu pieķeršanos cilvēkam.

Lai uzzinātu, ko par mājokli liecina kaķa guļasvieta, ejiet uz nākamo lapu! 

Pievienot komentāru