Kivičam atkal neveiksme un viņš neklusē; “Uzskatu, ka man atriebjas”

Mūziķis Andris Kivičs Latvijā zināms ar daudziem skaļiem paziņojumiem un skandalozu karjeru. Pēdējais viņa paziņojums nav izņēmums. 

 

A.Kivičs netika izvēlēts dziesmu konkursa “Supernova” pusfinālam, lai gan bija iesniedzis dziesmu, kas, viņaprāt, ir lipīga un kurai ir potenciāls uzvarēt. Neveiksmi viņš komentēja izdevumam “Privātā dzīve”.

Lasi arī: LIDL darbiniekiem Latvijā izmaksā “treknas” prēmijas, lai kompensētu inflāciju

Mūzikas konkursa “Supernova” organizatori paziņojuši, ka Latvijas mūziķi nevarēs startēt pusfināla kārtā.

Andris muzicē jau 20 gadus un precīzi zina, kas ir vajadzīgs labai dziesmai – gudrs teksts, labs un lipīgs koris un atmiņā paliekoša melodija. Mūziķis uzskata, ka viņa iesniegtajā skaņdarbā bija visas šīs lietas, un to atzinīgi novērtēja draugi daudzās pasaules valstīs. Viņš pat saņēma videoklipu, kurā cilvēki dejo dziesmas pavadībā. Taču skarbā realitāte ir tāda, ka Andris šogad Eirovīzijas dziesmu konkursā nepiedalīsies jau septīto reizi.

Mūziķis uzskata, ka daži cilvēki joprojām uz viņu tur ļaunu prātu, ka viņš arī asi kritizēja Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmu. Viņš nav pārsteigts, ka žūrija neizvēlējās viņa dziesmu.

Andris ir pārliecināts, ka neviena no šī gada “Supernovā” izvēlētajām dziesmām Eirovīzijā nebūs veiksmīga.

“Tikai trim ir potenciāls, pārējās ir bezcerīgas.” saka Andris.

Viņš jūt, ka tiks darīts viss, lai Latvija Eirovīzijā neuzvarētu, taču arī žūrijai jāuzņemas atbildība par valsts pēdējo gadu neveiksmēm.

Leave a Comment