Kāda maza detaļa padarīs katru jūsu izskatu īpašu. Jums par to ir jāzina

Katra sieviete vienmēr vēlas izskatīties neticami labi un kopta, taču tas ir atkarīgs ne tikai no garderobes, bet arī no mazām detaļām. Par vienu no šādām detaļām stāsta stiliste Elīza Gan.

Kāda maza detaļa padarīs jūsu tēlu īpašu

Patiesībā dažkārt viena krāsa var padarīt jūsu stilu un tēlu neaizmirstamu un īpašu. Viena no šādām krāsām ir sarkanā. Pateicoties tās spilgtumam un atpazīstamībai – tā veido pareizos akcentus.

Akcents sarkanā krāsā

Sarkanās krāsas pievienošana ir diezgan izplatīts paņēmiens, taču kļūst par nepieciešamu papildinājumu vienkrāsainiem tēliem. Tāpēc, ja jūsu tēls ir vienā krāsā, bet tam trūkst svinīguma, vai vēlaties akcentu, tad droši vērsieties pēc palīdzības pie sarkanās krāsas.

Sarkanā krāsa labi sader ar pamata melno, piena, pelēko un spilgti rozā, violeto, zilo un zaļo krāsu, kas ļauj sarkanai krāsai papildināt daudzus dažādu krāsu piepildītus tēlus.

Lasi vēl: Baznīcas aizliegums vai māņticība? Vai tā ir taisnība, ka Ziemassvētkos nedrīkst mazgāties?

Sarkana lūpu krāsa

Šī prece noteikti ir viena no spilgtākajām sarkanā akcenta izpausmēm. Jāatgādina, ka sarkanai lūpu krāsai ir daudz toņu, ir svarīgi atrast savu, jūsu ādas tonim atbilstošu.

Taču pievērsiet uzmanību tam, ka tā izceļ visu apsārtumu uz sejas, tāpēc šajā gadījumā vēlams izmantot blīva toņa produktus, kas pasargā no nepatīkama apsārtuma izpausmēm.

Sarkani nagi

Gandrīz nemanāma un ne mazāk svarīga jebkura tēla sastāvdaļa. Mūsdienu tendences ļauj izvēlēties dažādus variantus, galvenais, lai gan krāsa, gan dizains papildina jūsu tēlu un kļūst par harmonisku akcentu. Formula, kas darbojas, ir glīts, estētisks manikīrs skaistā, tumši sarkanā krāsā bez liekiem rotājumiem.

 

Leave a Comment