Kādā bārā Beļģijā ir izdomāts oriģināls veids, kā novērst zādzības

Beļģija ir valsts, kura ir slavena ar savu apreibinošo dzērienu, tāpēc tūristi brauc ne tikai izbaudīt skaistos skatus, bet arī pamēģināt neparasti garšīgo beļģu alu. Bet tūristi vietējām iestādēm nes ne tikai peļņu, bet arī zaudējumus.

Lielākā daļa tūristu ņem līdzi tūkstošiem alus glāžu. Protams, viņi to dara negodīgi un tādējādi rada ievērojamus zaudējumus bāru īpašniekiem. Tieši tāpēc sarūgtinātie īpašnieki nolēmuši cīnīties ar daudzajām zādzībām.

Filips Majes, viens no bāra īpašniekiem, iegādājās jaunāko apsardzes sistēmu, kas viņam izmaksāja 4000 eiro. Bet tas nepalīdzēja viņam tikt galā ar zādzībām, bet tikai samazināja zādzību skaitu. Bet Beļģijas ziemeļu daļā darbojas bārs, kas atradis visoriģinālāko un lētāko veidu, kā cīnīties ar negodīgajiem apmeklētājiem. Šis bārs apmeklētājus pacienāt ar aptuveni 500 alu veidiem. Bet slavens šis bārs nav ar šo dažādību. Viņi ir izdomājuši unikālu veidu, kā aizsargāt savas alus krūzes. Pie ieejas viesim ir jānovelk viena kurpe, kas pēc tam tiek ievietota īpašā kastē, kas karājas pie griestiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru