Kad vecāki ieraudzīja slēptās kameras ierakstu, tad zeme pazuda zem kājām, bet acis aptumšojās…Tas, ko auklīte darīja ar viņu bērnu… (video)

Šis video tika filmēts Ugandā, un kļuva populārs visā internetā pateicoties sociālajiem tīkliem. Precīzāk, šo video uzfilmēja slēpto kameru, kuru savas 18 mēnešu vecās mazulītes tēvs bija uzstādījis savas mājas viesistabā. Viņš to izdarīja pēc tam, kad pamanīja zilumus uz savas meitas ķermeņa, kā arī to, ka meitene sāka pieklibot.

Neviens no mums, redakcijā, nevarēja apturēt asaras. Gan puiši, gan meitenes…mums vienkārši pazuda runas spējas pēc redzētā. Šo video nav iespējams skatīties mierīgi, bet pēc tā noskatīšanās rodas tikai viena vēlēšanās…

Mums izdevās noskaidrot, ka ar mazo meitenīti viss ir kārtībā. Viņas tēvs vērsās tiesā un 22 gadus vecā aukle tika notiesāta ar 15 brīvības atņemšanas gadiem. Tiesas sēdē šis “necilvēks” (atvainojoties par izteicienu) lūdza visiem savas valsts pilsoņiem, tiesai, kā arī meitenītes tēvam piedot viņai, bet ar ko tas viss beidzās – tas mums vēl jāuzzin.

Noteikti padalieties ar savu viedokli par šo gadījumu. Iespējams, dažiem lasītājiem ir zināms vēl kaut kas par šo gadījumu…

Visai mūsu redakcijai ir viens spriedums šai…., bet kā uzskatāt Jūs – vai viņa ir pelnījusi piedošanu pēc kaut kā tāda?

avots

Pievienot komentāru