Kā veikt matu krāsošanu mājās 5 minūtēs

Iespaidīga frizūra var pilnībā mainīt jūsu izskatu. Ja jūsu mati ir kopti un tiem ir piesātināta krāsa, kas jums piestāv, tas piešķir jums pašpārliecinātību.

Taču salonu procedūrām bieži vien nepietiek laika, un sarežģītās krāsošanas tehnikas ir diezgan dārgas. Tomēr krāsošanas procedūru var veikt mājās piecu minūšu laikā. Un tas ir pietiekami vienkārši, kā savā blogā rāda stiliste Stella Cini.

Kā veikt matu krāsošanu mājās 5 minūtēs

Šai procedūrai jums būs nepieciešama matu krāsa un parasta ķemme. Tagad tiek pārdotas daudzas īpašas ķemmes krāsošanai, bet šeit jums ir nepieciešams kaut kas pavisam cits. Jums nepieciešama plata matu suka ar lielu skaitu zobiņu, kas izkārtoti vairākās rindās. Lai birste labi kustētos pa matiem, labāk izvēlēties ķemmi ar plastmasas zobiņiem. Ķemme ar dabīgiem zobiņiem liks matiem sapiņķerēties.

Izvēloties krāsu, pievērsiet uzmanību matu pamatkrāsai. Ja jums ir gaiši mati, nevajadzētu izvēlēties tumšas krāsas. Labāk izvēlieties toni, kas no jūsu krāsas atšķirsies par dažiem toņiem. Tad frizūrai būs dabisks efekts. Tomēr, ja vēlaties ko neparastu, varat eksperimentēt ar spilgtiem dabīgās krāsas toņiem.

Lasi vēl: Horoskops 2024. gadam: šo zodiaka zīmju pārstāvēm neticami paveiksies

Kā pašam veikt kausēšanu: soli pa solim instrukcijas

Vispirms atsevišķā traukā jāsajauc visas krāsas sastāvdaļas.

Pēc tam krāsa jāuzklāj uz ķemmes zobiņiem ar krāsojamo otu vai vecu zobu birstīti.

Pēc tam ērtības labad sadalām matus atsevišķās šķipsnās.

Šķipsnas apstrādājiet no galvas aizmugures uz augšu.

Uz labi izķemmētām cirtām uzklājiet krāsu ar ķemmi. Galvenais ir intensīvi neķemmēt matus, lai nekrāsotu visu.

Pēc krāsas uzklāšanas atstājiet to uz matiem instrukcijā norādīto laiku.

Pēc tam galva rūpīgi jāizmazgā ar šampūnu, vēlams divas reizes.

Pēc mazgāšanas uz matiem uzklājiet masku vai kondicionieri, atstājiet to uz 10 minūtēm un izskalojiet matus ar siltu ūdeni.

 

Pievienot komentāru