Kā tējkarote palīdzēja šai meitenei zaudēt 65 kg?

 

Nedaudz viltības un liels gribasspēks palīdzēja šai meitenei zaudēt pusi svara un īstenot senu sapni. 21 gadu vecā Matilde Broberga no Dānijas nesen svēra 121 kilogramu. Tagad meitene vienkārši neatpazīt – viņa ir zaudējusi pusi svara. Slaidā skaistule strādā par modeli un fitnesa treneri.

“Iepriekšējā dzīvē es ēdu visu, ko vēlējos – čipsus, šokolādi, kūkas, makaronus un dažādus ātros ēdienus,” atceras Matilde. Cik vien atceras, viņa visu laiku pārēdas.

Pēc meitenes teiktā, viņa ir guvusi panākumus svara zaudēšanā ar parastu tējkaroti, kuru viņa lietoja, lai mērītu ēdiena porcijas. Viņa sāka savu tievēšanas stāstu, kad viņu neielaida atrakcijās, sakot, ka viņa sver pārāk daudz. Tajā laikā meitene uzņēma vismaz 3500 kilokalorijas dienā. Pēdējais piliens bija viņas fotogrāfija no skolas lugas, kurā viņa piedalījās. Redzot sevi no malas, Matilde nolēma pārskatīt savu ēdienkarti un atteikties no parastajiem galda piederumiem, dodot priekšroku tējkarotei.

LASI VĒL: Īpaša militārā diēta, kas ļauj zaudēt 5 kg tikai 3 dienās. Pārsteidzoši!

“Kad ieraudzīju šo attēlu, es sapratu, ka esmu pārāk liela. Es zināju, ka nekādā gadījumā nedrīkstu iet uz šāda uz koledžu, pretējā gadījumā mana dzīve pārvērtīsies par murgu,”atzina Matilde.

Zaudējusi 54 kg (tagad meitene sver 67 kg), Matilde saskārās ar jaunu problēmu – nokarenu ādu. Par laimi, viņai izdevās iegūt kvotu 10 000 ASV dolāru apmērā vēdera plastikai.

“Pirms operācijas es jutos iesprostota savā ķermenī. Es nejutu, ka tas ir mans un tagad, kad ārsti ir noņēmuši visu lieko ādu, es esmu kļuvusi pati par sevi,” stāsta Matilde.

Tagad meitene ir patiešām priecīga un lepna par savu jauno ķermeni. Pēc viņas teiktā, patīkamākā svara zaudēšanas lieta – papildus modeles darbam, kas pozē bikini un sporta formā – ir puišu negaidītā interese par viņu. Tie ir tie paši puiši, kuri nesen viņu ļoti aizvainoja.

LASI VĒL: Viena karote ķimeņu dienā būs lielisks palīgs, lai notievētu

“Ne no šā, ne no tā puiši sāka par mani interesēties, bet es noraidīju daudzus no uzmanības apliecinājumiem. Ja viņiem es neesmu vajadzīga ar lieko svaru, tad viņi mani nav pelnījuši,” domā meitene.

Pievienot komentāru