Kā pareizi izvadīt sāli no organisma

Dzērveņu uzlējums

Attīrīt organismu no sāls palīdzēs arī dārzeņu diēta un regulāra dzērveņu ūdens lietošana, kur dzērvenes pret ūdeni ir attiecībā 1/3. Ieviesiet savā ēdienkartē tvaicētus dārzeņus – burkānus, bietes, selerijas, kāpostus, mazāk kartupeļus. Un aizvietojiet savus dzērienus ar dzērveņu uzlējumu.

Griķu – kefīra diēta

Šī sāls izvadīšanas metode ir ļoti populāra Somijā. Uz nakti aplejiet 2 ēdamkarotes sasmalcinātu griķu ar glāzi kefīra un no rīta apēdiet. Tikai 5 dienu laikā šī diēta palīdzēs ievērojami samazināt sāls „rezerves”, tāpat arī notievēt.

Ķīnieši plācenīši

Ķīniešu tradicionālajā medicīnā praktizē šādu efektīvu fitoterapijas metodi, kad uz pēdām tiek uzlikti māla plācenīši. 2 ēdamkarotes māla samaisiet ar 1 ēdamkarotes sasmalcinātas kumelītes, vērmeles, pelašķus (viss ņemts vienādās proporcijās) un novietojiet šo masu pēdas centrā, kur atrodas 60 aktīvie punkti. Šie plācenīši jātur uz pēdām ne mazāk kā stundu. Šāda procedūra tāpat palīdzēs arī pie pēdu pietūkuma un asins piegādes traucējumiem iegurņa orgānos.

Augļu spēks

Citrusaugļu kokteiļi palīdzēs attīrīt organismu no sāļu nogulsnēm.  1 glāze apelsīnu sulas un puse glāzes citrona sulas. Izdzeriet to vakarā, šāds kokteilis mazina iekaisumus un attīra asinsvadus. Pa retam apelsīnu vietā var izmantot upenes.

avots

Pievienot komentāru