Kā iegūt krāšņu un ātru ražu bez mēslojuma: ātrs triks

Kā likt augiem augt ātrāk – instrukcijas

Elektrokultūra ir ātrs, lēts un elementārs veids, kā likt augiem augt ātrāk mājas apstākļos, bez pastāvīgas iejaukšanās un bez blakusparādībām. Būtībā šī metode ir elektriskās enerģijas pielietošana augu attīstības veicināšanā, radot elektrisko lauku gaisā ap augiem vai zemē, mēģinot attīstīt augu saknes.

No vienkāršiem un mājās realizējamiem paņēmieniem lieliski noder “radioantenas” izveide, kas ir lielisks jebkura mēslojuma vai pesticīda aizstājējs, kas paātrina augu augšanu.

Mums būs nepieciešamas divas vienkāršas lietas:

30 cm koka spieķis

50 cm vara stieples

Aptiniet visu stieples garumu ap koka spieķi, vienu stieples daļu atstājot virspusē, tā būs nepieciešama improvizētas antenas izveidošanai. Otru galu iespraužiet 2-3 cm zemē 5-6 cm attālumā no auga pamatnes. Stieple augiem ir svarīga sastāvdaļa, jo lielāks tās biezums un lielāka “antena” – jo labāks būs efekts.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Sīkāk paskaidrosim, kāpēc nepieciešama vara stieple – varš ir viens no aktīvākajiem vadītspējīgajiem materiāliem, kas augsnē nav agresīvs un mitruma ietekmē neoksidējas. Metode ir ļoti vienkārša, tai nav nepieciešamas papildu zināšanas, tikai novērošanas pieredze. Pieredzes pārtraukšana ir iespējama jebkurā laikā, jo vara stiepli iespējams izmantot nevis pastāvīgi, bet kā palīgstimulatoru.

Leave a Comment