Kā iegūt krāšņu un ātru ražu bez mēslojuma: ātrs triks

Skaists un auglīgs dārzs un mazdārziņš ir katra mūsdienu lauksaimnieka sapnis.

Izmantojot visdažādākos paņēmienus un ķeroties pie dažādām metodēm, dārzkopji uzdod sev vienu jautājumu – kā panākt, lai augi aug ātrāk?

Kas ir elektrokultūra

Ir paņēmieni, kas, lai arī pirmajā brīdī šķiet dīvaini un neticami, tomēr, tos rūpīgāk izpētot un pielietojot praksē, uz visiem laikiem nostiprinās kā pārbaudīti ražīguma palielināšanas veidi un metodes.

Elektrokultūra ir viens no šādiem paņēmieniem, kas veicina strauju augu augšanu. Tā radās kā eksperimentāla metode agrokultūrā.

17.gadsimtā, kad visā Eiropā bija modē visu elektrificēt, parādījās vēl nebijuši atklājumi un inovācijas. Fiziķi un teorētiķi sāka ieviest elektrifikācijas zināšanas visās cilvēka dzīves nozarēs, un lauksaimniecības attīstībā notika revolūcija.

Lasi vēl: Narcises tā uzziedēs, ka kaimiņi no skaudības nezinās kur likties: ar ko pieredzējuši puķu audzētāji pavasarī baro narcises

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Pirmie eksperimenti parādīja, ka augu laistīšana ar elektrificētu ūdeni palielināja ražas, un vara antenu izveide, lai savāktu elektromagnētiskos viļņus atmosfērā, iestrādājot tos augsnē, palielināja imunitāti un izturību pret kaitēkļiem.

Kā pielietot elektrokultūru savā dārzā, lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment