Jaunieši izlekuši no autobusa, lai glābtu 90 gadus vecu sievieti no piekaušanas

Borā, Ņižņijnovgorodas reģionā divi 16 gadus veci jaunieši Romāns un Aleksandrs pa autobusa logu ieraudzīja, kā pieturā kāds vīrietis ar kājām spārda sievieti. Puiši izleca no autobusa un metās viņai palīgā, ziņo kāds Ņižņijnovgorodas preses izdevums.

Jaunie puiši pieskrēja pie 90 gadus vecās tantiņas un atgrūda nost vīrieti, kurš dauzīja uz zemes guļošo sievieti. Pēc tam viņi palīdzēja viņai piecelties, izsauca policiju un ātro palīdzību. Noskaidrojās, ka uzbrucējs sākotnēji sievieti aplaupījis, bet pēc tam meties viņai virsu ar kulakiem.

Policijas darbinieki aizturēja 53 gadus veco vietējo iedzīvotāju, kas jau iepriekš bijis vairākkārt sodīts. Tagad viņš atrodas aiz restēm. Pret viņu ir ierosināta krimināllieta.

Policijā tika nolemts apbalvot jauniešus par pašaizliedzīgu rīcību. 9.novembrī bija svinīgais koncerts, veltīts Tiesībaizsargājošo iestāžu darbniekiem. Pasākuma ietvaros stāsta varoņiem tika pasniegtas pateicības vēstules un piemiņas apbalvojumi. Tāpat arī tika izteikta pateicība vecākiem par dēlu audzināšanu.

16 gadus vecais Boras iedzīvotājs Romāns Petrovs kopā ar mammu.

“Jūs esat izaudzinājušas īstus vīriešus, tēvzemes sargus! Skatoties uz šiem puišiem varam būt droši par mūsu pilsētu un valsti! Vēlam veiksmi viņiem arī tālākā dzīvē un panākumus!” teica policijas pulkvedis Nikolajs Černovskis.

Jaunieši arī apciemoja cietušo slimnīcā, kas bija ļoti priecīga par tikšanos. Viņi paši sevi neuztver kā varoņus, bet uzskata, ka viņu vietā tāpat būtu rīkojies jebkurš.

avots: fishka100.ru

Pievienot komentāru