Ja jūs turpināsiet domāt par šīm lietām, tā arī paliksiet vientuļas

“Es nespēšu atrast mīlestību”

Katrs ir spējīgs atrast sev otru pusīti. Jūs esat radīta kādam un kāds ir radīts tieši jums. Mīlestība atradīs savu ceļu pie jums. Jūsu uzdevums ir ticēt tam, ka pasaulē kaut kur ir cilvēks, kas domāts tieši jums. Kā jūs domājat atrast ko tādu, kā eksistencei jūs nemaz neticat?

“Cilvēks, kas man patīk, noteikti neiemīlēs mani tādu, kāda esmu”

Lai gan mūsu sacītais izklausīsies klišejiski, no sākuma jums ir jāiemācās iemīlēt sevi. Pretējā gadījumā cits cilvēks nekad nespēs iemīlēt jūsu personību. Jums pašai jāprot piepildīt sevi ar mīlestību, justies pilnvērtīgai, lai jums nekad nebūtu nepieciešams citu cilvēku novērtējums, ka jūs esat pelnījusi tikt mīlēta. Kā jūs varat pieņemt cita cilvēka mīlestību, ja neticat, ka tādu esat pelnījušas? Iemīliet sevi! Esiet jūs pati! Netēlojiet no sevis cilvēku, kas jūs patiesībā nemaz neesat.

“Es jau visu pamēģināju”

Nopietni? Visticamākais, ka darījāt visu, kas nenostrādāja, bet nemēģinājāt to, kas patiešām strādāja. Veiksmīgu iepazīšanos pamatā ir nedaudz spontānu rīcību un princips, ka jūs sekojat līdzi savam instinktam. Izejiet ārā no mājas, pusdienu pārtraukumā darbā dodieties kaut kur paēst, uzsāciet sarunu ar nepazīstamu cilvēku autobusā – dariet to, ko jūtat, ka vajag. Ļoti bieži jūs ignorējat šos instinktus un šādi neiepazīstaties ar virkni labiem cilvēkiem.

avots

Pievienot komentāru