Izcili padomi, kā padarīt mājokli smaržīgu bez nevēlamām smakām

Pat viskaislīgākie pedanti var izjust nepatīkamas smakas savās mājās. Tās rodas ēdiena gatavošanas procesa, pārmērīga mitruma un citu iemeslu dēļ.

Šajā materiālā ir apkopoti daži padomi, kā atbrīvoties no smakām mājsaimniecībā. Daži no tiem liks jums iesaukties: “Kāpēc to nezināju iepriekš?????”

Cepot zivi, pievieno gabaliņu citrona

Lai ievērojami samazinātu smaku, kas var piepildīt visu dzīvokli, cepot zivis, ja nav virtuves nosūcēja vai tas nedarbojas pareizi, pannā pievienojiet svaiga citrona šķēlītes. Tas ne tikai samazinās smaku, bet arī padarīs ēdienu garšīgāku.

Trauku mazgājamās birstes dezinfekcija mikroviļņu krāsnī

Baktērijas vislabāk attīstās mitrā vidē, tāpēc trauku mazgāšanas sūklis ir to iecienīta mājvieta. Laika gaitā tā sāk nepatīkami smaržot, tāpēc mēs to izmetam. Bet tas ir ļoti dārgi! Sūklis kalpos ilgāk, ja dezinficēsiet to pēc katras mazgāšanas reizes. Viss, kas jums jādara, ir jāieliek sūkni karsēties mikroviļņu krāsnī uz 1 minūti. Šī metode iznīcina līdz pat 99 % baktēriju, kas nozīmē, ka sūklis ilgu laiku nesmirdēs.

Lasi vēl: Kāpēc korejietes neslauka seju pēc mazgāšanas un vēl daži pārsteidzoši ādas kopšanas noslēpumi no Āzijas

Zobu pasta, kas palīdzēs visiem plastmasas pusdienu kastīšu faniem

Daudzi no mums pārtiku uz darbu vai mācībām nes līdzi tagad tik populārajās plastmasas pusdienu kastītēs, kas laika gaitā no saskares ar pārtiku sāk slikti smaržot. Lai atbrīvotos no šīs problēmas, jums vajadzētu apbruņoties ar sūkli un nomazgāt trauku ar zobu pastu. Varat izmantot arī veco labo avīzes metodi. Ievietojiet tīrā, sausā traukā dažus samīcītus avīzes gabaliņus, pārklājiet to ar vāku un atstājiet uz nakti.

Citrusaugļu miza iztīra mikroviļņu krāsni

Ne katrs no mums ir varonis, kas regulāri mazgā mikroviļņu krāsns iekšpusi. Tāpēc tā var iegūt nepatīkamu aromātu. Jūs varat viegli atbrīvoties no šīs problēmas, paņemot mandarīna vai apelsīna miziņu un uzkarsējot to mikroviļņu krāsns iekšpusē ar mazu jaudu, lai novērstu tās piedegšanu. Tādā pašā veidā varat atsvaidzināt arī cepeškrāsni.

Leave a Comment