Izcepu “Austiņas” cepumus, daudzslāņu tekstūra, nesalīdzināms aromāts: tāds gardums

4.Tālāk apkaisa darba virsmu ar miltiem un uzliek mīklu. Izrullējiet to taisnstūrveida slānī, kura biezums nepārsniedz 0,5 centimetrus. Pēc tam mīklu apkaisa ar divu veidu cukuru, pēc to samaisīšanas. Cukura daudzumu var pielāgot savai gaumei, jo pati mīkla nesatur cukuru.

5.Tagad mīklu no abām pusēm sarullējiet ruļļos, ​​savienojot tos taisnstūra vidū. Pēc tam sagrieziet iegūto dubultrullīti apmēram 1 centimetra biezos gabalos. Tie ir nākotnes sīkfaili.

6.Liek gabaliņus uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru, pietiekamā attālumā vienu no otra. Cep cepumus iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes 180 grādos. “Ausīm” jābūt pareizi brūnām!

Austiņas: redakcijas padomi

Pēc cepšanas labāk ļaujiet cepumiem nedaudz atdzist. Karstus cepumus nevajadzētu pasniegt tieši uz galda! Starp citu, kanēli iesaku pievienot cukura maisījumam cepumu apkaisīšanai. Tad “ausis” izrādīsies vēl smaržīgākas.

Lasi arī: Ko darīt ar vistu, kurai ir nepatīkama smaka, ir veidi, kā to glābt

Un, ja esat gatavs eksperimentēt, vari arī apkaisīt cepumus ar kokosriekstu skaidiņām vai sasmalcinātiem riekstiem. Derēs arī šokolāde. Esmu pārliecināts, ka maizes izstrādājumu garšu paletei tas tikai nāks par labu!

Tiem, kas nevēlas mocīties ar mīklas tīšanu ruļļos un “austiņu” veidošanu, mums ir vienkāršākas receptes. Piemēram, smilšu kūka ar ievārījumu. Tas garšo pēc klasiskās Baku kurabes.

Ja tavā arsenālā ir smilšu kūku cepumu recepte, noteikti dalies ar to komentāros. Būtu arī lieliski, ja jūs varētu dalīties ar fotogrāfijām ar cepumiem, kurus pagatavojāt, izmantojot šo recepti. Es gaidu tevi lejā!