Herpes vīrusa ārstēšana : 11 pašas efektīvākās tautas metodes

Ledus

Pie pirmajiem herpes simptomiem brīnišķīgi palīdz ledus. Kā tikko jūtat, ka lūpas sāk pietūkt, pielieciet tām gabaliņu ledus. Tas noņems pietūkumu un apturēs slimības izplatību, tai pat laikā palīdzot organismam ātrāk tikt galā ar infekciju.

Korvalols, valokordīns

Korvalols un Valokordīns  – tie ir sirds preparāti, kas 24h stundu laikā ir spējīgi atbrīvot seju no herpes parādīšanās. Nepieciešams ieziest slimās vietas katras divas stundas un herpes tiks iznīcinātas.

Ķiploks

Ķiploks arīdzan lieliski palīdz pret herpēm. Izspiediet vienu daiviņu ķiploka caur ķiploku spiedi un uzklājiet iegūto masu uz slimās vietas. Šī metode der tikai ārstēšanai mājās, toties tā ir neticami efektīva.

Zobu pasta ar mentolu

Spēcīgu piparmētru, mentolu saturošu zobu pastu uzklājiet aukstumpumpai.

Piens

Samitriniet vates tamponu 1.5 % pienā un uzklājiet herpes vīrusa skartajai vietai (ja nav attiecīgā treknuma piena, var izmantot jebkuru citu). Nemazgājiet , nenolaiziet, ļaujiet pienam pašam nožūt. Atkārtojiet šo procedūru ik pēc 2-3h un vakarā pūslīšiem vajadzētu būt pazudušiem.

Lakrica

Lakricas sakne ir lielisks līdzeklis cīņā ar herpēm. Saberziet to pulverī, pievienojiet tikai nedaudz vārītu ūdeni, lai iegūtu putrveidīgu masu un uzlieciet to tieši uz aukstumpumpas. Vislabāk šo procedūru veikt tieši vakarā pirms miega un no rīta nomazgāt nost lakricas paliekas.

Lasi arī: 5 tautas medicīnas līdzekļi, kas ļaus izārstēt herpes diennakts laikā. Ir vērts pamēģināt!

Piparmētru ēteriskā eļļa

Atšķirībā no ķiploka, piparmētru ēteriskā eļļa ne tikai lieliski sadziedē herpes izsitumus, bet arī patīkami smaržo. To var droši lietot pat ļaužu pārpildītās vietās, trīs reizes dienā ieziežot inficēto ādas apgabalu.

Alveja

Tāpat pie herpes parādīšanās lieliski palīdz alvejas  sula. Iesmērējiet ar to inficētās vietas katras divas stundas vai vienkārši svaigu gabaliņu no alvejas lapas piestipriniet pie skartā apgabala.

Herpes vīrusa iekaisums uz lūpām vairums gadījumos ir zemās imunitātes rezultāts, tāpēc organismu ir nepieciešamas šajā laikā stiprināt. Tāpēc lietojiet kompleksos vitamīnus, tāpat nodrošiniet savu uzturu ar tādiem produktiem, kas satur selēnu, cinku, B grupas vitamīnus, visi šie elementi palīdzēs ādai atkopties pēc jebkāda traumas.

Zinot šos vienkāršos trikus, jums vairs nebūs jāpārdzīvo par savu izskatu mirklī, kad uzliesmos herpes vīruss – mēs jums atklājām, noslēpumu, kā tikt ar to galā mājas apstākļos.

Un pēdējais, atcerieties, ka nav īpaši svarīgi tieši kuru ārstēšanās metodi jūs izvēlēsieties – medicīnisku vai kādu no tautas metodēm.  Galvenais ir zināt, ka herpes vīrusu ir nepieciešams ārstēt un rūpīgi jāseko tam, lai neaplipinātu apkārtējos.

Dalies ar šīm tautas metodēm ar saviem radiniekiem, draugiem, paziņām – viņi būs jums pateicīgi!

PIRMS JEBKURA PREPERĀTA LIETOŠANAS VAI ĀRSTNIECISKĀS METODES, KONSULTĒJIETIES AR SAVU ĀRSTĒJOŠO ĀRSTU.

avots

Leave a Comment