Fantastiska uzstāšanās Krievijas šovā ”Golos. Dety”! Meitenīte izpilda dziesmu, kas aizkustinās pat akmens sirdi

Patreiz norit vokālo izpildītāju ”Golos dety” 5. sezona aklā noklausīšanās. Šoreiz uz skatuves kāpa 11 gadus jaunā Olesja Mašeiko no Kazaņjas pilsētas, Krievijā. Meitene izpildīga dziedātājas Ёлкa (Jolka) dziesmu «Грею счастье» (”Sildu laimi”). 

Žūrijas komanda neuzskatīja, ka sniegums ir izcils, jo krēslu pret Olesju pagrieza tikai Meladze. Viņa reakciju uz to, kas notiek uz skatuves varēja nolasīt viņa acīs. Viņš saprata, ka Olesja ir akla. Viņa acīs sariesās asaras…  Vēl jo vairāk – Olesjas dziesmas izvēle bija tiešs trāpījums sirdī. Dziesmas tekstā ir šādi vērdi: ” Es sildu laimi sevi, skaties! Tā ir ar Tevi saistīta… Acis man ir aizsietas, bet es visu redu!…”

Populārais reperis Basta un dziedātāja Pilageja jo īpaši juta līdzi dziedājumam, aktīvi kustoties mūzikas ritmā. Kad priekšnesums beidzās, un krēsli automātiski pagriezās, viņu sejās redzams viegls šoks.

Varbūt tas, ka šī noklausīšanās ir ”aklā”, tieši nospēlēja par labu Olesjai, jo viņa var būt pārliecināta, ka Meladze pagriezās, jo viņam patika, nevis tāpēc, ka viņu aizkustināja dziesmas teksts un… paši ziniet kas.

Olesja ir dzīvespriecīgs, aktīvs un ļoti talantīgs bērns. Apmeklē mūzikas skolu, dzied korī, spēlē flautu un klavieres. Kopā ar dvīņu māsu Nastju piedalījās skaistumkonkursā un ieguva pirmo vietu. Vēl Olesja nodarbojas ar audio blogingu. Noteikti noskaties abus video, kas atrodami nākošajā lapā!

Šķir nākošo lapu un noskaties uzstāšanās video!

Pievienot komentāru