Es nožēloju, ka neklausījos vecmāmiņā, kad viņa man kāzu dienā teica, lai nekad vairs nenoņemu laulības gredzenu

Daudzas zīmes un māņticības ir saistītas ar rotaslietām, īpaši laulības gredzeniem. Galu galā tās nav tikai rotaslietas – tās ir mīlestības un ģimenes laimes simbols. Izrādās, ka laulības gredzena noņemšana ir slikta zīme. Šodien mēs saprotam, kāpēc nevajadzētu novilkt laulības gredzenus un pie kā tas var novest.

 

Diskusijas par laulības gredzeniem turpinās arī šodien. Daudzi cilvēki domā, ka gredzenu nēsāšana ir obligāta, jo tas parāda cieņu pret laulību. Citi par to īpaši nerūpējas un novelk gredzenus uzreiz pēc kāzām. Noskaidrosim, kurš ir tieši šeit un kā atrast vidusceļu.

Pirmkārt, pievērsīsimies māņticībām, kas kļūst par diskusiju objektu. Populāra māņticība vēsta, ka laulības gredzena noņemšana noteikti novedīs pie laulības iznīcināšanas. Tiek uzskatīts, ka jaunieši, kuri nenēsā gredzenus, nemitīgi strīdas par niekiem.

Tāpat nav ieteicams novilkt savu gredzenu un ļaut to uzvilkt citam cilvēkam, jo ​​tiek uzskatīts, ka šis cilvēks paņems tavu laimi. Šāda rīcība sola arī nodevību un šķiršanos.

 

Ir vēl viena māņticība, kas saka, ka, noņemot laulības gredzenu, jūs kļūsiet par atraitni, un nedaudz laimīgāka māņticība, kas saka, ka gredzens ir amulets pret ļaunajiem spēkiem.

 

Visas zīmes parasti ir vienisprātis, ka nav vēlams noņemt laulības gredzenus. Bet no kurienes rodas šīs māņticības? Laulības gredzenu dāvināšanas un nēsāšanas tradīcija pastāv jau ļoti ilgu laiku. Agrāk, kad zelts bija dārgs, šādas rotaslietas, iespējams, bija visvērtīgākā lieta, kas piederēja sievietei. Ja pēkšņi viņa paliktu viena, viņa varētu pārdot gredzenu un kādu laiku dzīvot bez atbalstītāja. Tāpēc sievietes baidījās novilkt gredzenu, lai nepazaudētu tik dārgu lietu.

Tātad šo zīmju nozīme ir skaidra. Tomēr mūsdienu pasaulē gredzena izmaksas nav tik augstas. Protams, ir žēl pazaudēt tik neaizmirstamu un dārgu lietu, bet tas nav izdzīvošanas jautājums. Tātad, ticēt visām šīm zīmēm vai nē, ir atkarīgs no jums. Mums šķiet, ja cilvēkiem ir harmoniskas attiecības, tad nekādas pazīmes tās neietekmēs.

Ko jūs domājat par to?

 

 

Pievienot komentāru