“Es izgāju cauri 30 ķīmijterapijām un 41. gada vecumā biju stāvoklī”. Vienas meitenes – modeles stāsts

Neticami spēcīga sieviete!

Flāvija Floresa kādreiz bija modele, bet piecus gadus atpakaļ viņai nācās saskarties ar šausmīgu diagnozi: krūts vēzi.

Viņai abām krūtīm veica mastektomiju, viņa pazaudēja savu draugu, viņa izveidoja fanu labu ar vairāk nekā 100 000 sekotājiem, uzrakstīja grāmatu, nodibināja Institūtu cīņā ar vēzi un šodien ir laimīga, precējusies ar savas dzīves mīlestību un dzīvo ASV!

„Esmu dzimusi un augusi Florianopolisā, Brazīlijā. Trīsdesmit trīs gadu vecumā es uzzināju par savu slimību. Es nolēmu dalīties ar savu stāstu, izmantojot sociālos tīklus. Un tādējādi iedvesmot sievietes ārstēties. Viņas deva man spēku, mēs apmainījāmies ar pieredzi – daudzi mani sekotāji jau ir saņēmuši ārstēšanu.”

Sieviete nezināja, ka pēc 30 ķīmijterapijām, 28 staru terapijām un hormonu terapijas viņa būs tik grūti palikt stāvoklī. Ārsts pat nepieminēja šīs zāļu grupas ietekmi uz viņas reproduktīvo sistēmu.

Pēc mastektomijas viņas bijušais vienkārši pazuda, atstājot viņu vienu ar garīgām rētām.

Flāvija pārdzīvoja visas vēža šausmas un pat atrada savu mīlestību. Tagad viņi dzīvo kopā Sandjego, ASV.

“Mēs satikāmies Meksikā 2016. gadā un nolēmām apprecēties. Pēc kāzām mēs mēģinājām ieņemt bērnu. Kad tas notika (man bija 41) – tas bija kā vienā no Holivudas melodrāmām.

Cilvēki pirmām kārtām jautā, kā es barošu ar krūti un vai es jūtu sāpes krūtīs. Teorētiski man nevajadzētu just manā deguna blakusdobumā grūtniecības laikā, jo man nav krūtis. Bet es joprojām izjūtu diezgan spēcīgu diskomforta sajūtu.”

Lai gan sieviete nevar barot bērnu ar krūti, viņa plāno iegādāties labākās kvalitātes maisījumus savam bērnam un ieskaut viņu ar savu mīlestību un aprūpi!

“Es sildīšu pudelītes, sēdēšu ar viņu pie loga, es viņam dziedāšu, es baudīšu katru brīdi kopā ar viņu.

Es baudīšu dzīvi ar savu mazo Leonu tik daudz, cik es varu. Un es nekad neatteikšos no saviem sapņiem”.

Ko tu par to domā?

avots: universa.uol.com.br

COMMENTS

Pievienot komentāru