Desmit pazīmes, kuras vienmēr paredz drīzus ienākumus

★Dažādas statuetes lieliski pievelk naudu: piemēram, krupji, sēdoši uz naudas; dievība Hotei, kurš saskaņā ar fenšui, īsā laikā spējīgs pievilkt bagātību savam īpašniekam.

★Istabas augi ne tikai skaisti papildina interjeru, bet arī piesaista materiālos labumus. Naudas koks – izplatīts augs, par kuru zina visi. Bet ne tikai tas spēj atnest mājās ienākumus. Ja jebkuram augam jūs mājoklī parādījies jauns pumpurs, tad jūs noteikti gaida ienākumi un pietam – pietiekami ievērojami.

LASI VĒL: Uz katras banknotes ir skaitļi Uzzini, kuri no tiem piesaista veiksmi un bagātību

★Pievērsiet uzmanību ne tikai mājas lietām, bet arī skatieties zem kājām uz ielas. Jebkura monēta (nomināls nav svarīgs), pakavs vai rota, ieraudzīta uz ielas, norāda uz drīzu papildinājumu finansu sfērā.

★Taureņi – ne tikai apbrīnojami skaisti kukaiņi, bet tāpat arī ienākumu avots. Ieraudzīt taureni uz ielas nav nekas īpašs, tas nesola neko ievērības cienīgu. Bet, ja pa atvērtu logu pie jums istabā ielidos šis brīnišķīgais kukainis – tas noteikti ir uz naudu. Tāpēc siltajā sezonas laikā pēc iespējas ilgāk atstājiet logus atvērtus.

★„Iezīmējis” putniņš? Absolūti ikviens zina, ka tas ir uz laimi. Un ne tikai uz laimi, bet arī uz lieliem naudas ienākumiem. Ja ar jums pēkšņi notika tā, pirmajā skatījumā – neveiksmīgā situācija, nesarūgtinieties un nedusmojieties, bet gaidiet finansu plūsmu.

LASI VĒL: Neviens no darbiniekiem nespēja saprast, no kurienes kaķis katru vakaru dabū tādu naudu

★Cilvēkiem, kuri noteiktu naudas summu aizņēmušies, ieteicams atdot parādus līdz pusdienlaikam. Tas veicinās ātrāku finanšu problēmu atrisināšanos un palīdzēs uzlabot savu materiālo stāvokli.

★Vēl viena diezgan vienkārša pazīme, kura pievelk naudas ienākumus mājai – likt zem paklāja monētu un turēt māju tīru, lai visa naudiņa nāk uz mājām.

Avots

Pievienot komentāru