Amerikāniete sauc sevi par īstu vampīru, pa īstam dzer cilvēka asinis, un viņai ir daudz fanu

Džūlija sapņo nonākt televīzijas šovā The Wizard of Odds un tur pastāstīt visiem par savu dzīvesveidu cerībā, ka cilvēki tomēr sapratīs un pieņems viņu tādu, kāda viņa ir. Džūlija Keplsa dzīvo Pensilvānijas štatā. Viņa stāsta, ka viņas popularitātes virsotne kā vampīrei notikusi 90-tajos gados, kad viņa braukāja pa visu pasauli un apmeklēja dažādus televīzijas šovus. 

Tomēr tad reti kurš uztvēra viņu nevis kā dīvaini, bet gan īstu vampīru. “Tagad modē ir vampīri un daudzi cilvēki ģērbjas vampīru stilā un cenšas uzvesties “kā vampīri”, bet viņi nebūt tādi nav. Viņi atdarina savus varoņus no kinofilmām, bet es esmu vampīrs reālajā dzīvē. Es dzeru īstas cilvēku asinis, un tās sniedz man neticamu seksuālu enerģiju. Tas ir kā afrodīziaks.”

Džūlija stāsta, ka viņa vēlas atrast jaunus īstos vampīrus, lai nodotu viņiem savu pieredzi, tai skaitā arī negatīvo, lai viņiem pašiem nenāktos iet cauri kaut kam līdzīgam. “Mani centās nogalināt, es biju spiesta bēgt no pilsētas, mani neņēma darbā vai arī atlaida. Mana dzīve nebija viegla, bet es esmu tāda, kāda esmu un, ja jūtaties tāpat, tad neieciklējieties, bet gan pieņemiet sevi”.

avots

Leave a Comment