Alla Pugačova esot nekaunīgi izturējusies kolēģu koncertos Izraēlā; Daži viņas kolēģi to sauc pat par “noziegumu”

Alla Pugačova atkal nonākusi sabiedrības uzmanības centrā, pēc tam, kad viņa esot pieķerta  nekaunīgā rīcībā, atrodoties Izraēlā.

Žurnālisti un arī viņas kolēģi uzskata, ka māksliniece izrīkojusies neglīti.

Lasi arī: Slavena mūziķa meita skolā iekļuvusi smagā kautiņā ar vienaudzi – notiekošo noskaidrojusi skolas vadība un vainīgos sodījusi

Alla Pugačova, kura pārcēlusies uz dzīvi Izraēlā, sākusi darīt ko jaunu, lai pievērstu cilvēku uzmanību. Humorista Maksima Galkina sieva kolēģu priekšnesumu laikā kāpj uz skatuves, izšķirošajā brīdī pieceļas un paklanās skatītāju priekšā.

Mihaila Šahnazarova raidījuma “Kultūras menedžments” vadītāji uzskata, ka tas ir veids, kā “nozagt” uzmanību un šovu, un to savā nesenajā runā apstiprinājis arī Valērijs Meladze.

Šķiet, ka primadonnai ir jāatgādina sev, kas viņa ir, pat publikas priekšā atrodoties sev neierastā ampluā. Viņa ir redzēta no Krievijas aizbraukušo zvaigžņu koncertos Izraēlā un pēc tam publicē par to sociālajos medijos. To pašu var teikt par Meladzi. Alla Borisovna izskatās, ka ir vēlējās saņemt publikas aplausus, lai atsvaidzinātu savu zvaigznes statusu.

Lasi vēl: Traks laiks; Nedēļas prognoze nedēļai no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim visām zvaigžņu zīmēm

Slavenais dziedātājs “Sir” baidījās no šī brīža, jo, ja viņš šajā koncertā nesaņemtu daudz aplausu, tas nozīmētu, ka viņš ir gļēvulis. Viņa kolēģi saka, ka, ja Pugačova drīzumā nepārtrauks braukāt “viesizrādēs” uz citu mākslinieku koncertiem Izraēlā, citiem slaveniem dziedātājiem var tikt “laupīti” aplausi.

Ir vērts atzīmēt, ka pārcelšanās uz Izraēlu vecumdienās ir kļuvusi par īstu pārbaudījumu Dīvai. Galu galā viņai ir ne tikai jārisina sadzīves jautājumi, bet arī jāatjauno sociālās saites. Tajā pašā laikā mākslinieces vīrs praktiski nekad nav mājās, dodot turnejas citās valstīs.

Vēl svarīgi piebilst, ka Krievijas mediji pret  kas nebaidījās paust savu pilsonisko nostāju pret Kremļa rīcību. Tāpēc ir grūti spriest, kur informācijā par slaveno dziedātāju sākas patiesība, un kur nomelnošana…

COMMENTS

Pievienot komentāru