Nevalkāt jaunas drēbes un negriezt matus – ko vēl nedrīkst darīt piektdien, lai nepiesauktu neveiksmes?

Piektdien ierasti ir viena no cilvēku iecienītākajām dienām nedēļā. Tās ir darba nedēļas beigas, priekšā gaidāmas brīvdienas un atpūta, tikšanās ar draugiem. Tomēr vēl labāk būs, ja arī pati piektdiena tev nesagādās nepatikšanas, bet tieši otrādi – tā būs pozitīva.

Foto – Pexels

Seni ticējumi saistībā ar piektdienu!

Naktī no ceturtdienas uz piektdienu gandrīz divreiz palielinās iespēja, ka tu redzēsi kādu zīmīgu sapni. Turklāt tu atcerēsies to pēc pamošanās! Šie sapņi ir svarīgi un ļoti nozīmīgi – Visums tev caur tiem vēlas kaut ko pateikt.

Piektdienā cilvēkiem ir ļoti attīstīta intuīcija, tāpēc nekādā gadījumā neignorē to, ko tev šajā dienā saka sirdsbalss.

Ko nedrīkst darīt piektdienās?

Šajā dienā nedrīkst griezt ne matus, ne nagus. Arī mūsu senči šim ticēja – viņi uzskatīja, ka tas var novest pie neveiksmēm jau tuvākajā nākotnē. Lai vai tur kā – vai tu gribi riskēt?

Saskaņā ar kādu citu ticējumu, piektdienā nedrīkst arī radikāli mainīt savu ārējo izskatu – nevajag vilkt jaunu apģērbu, mainīt frizūru un matu krāsu. Īpaši tas attiecas uz sievietēm. Ja tu šādi rīkosies, tas var radīt lielas problēmas attiecībās ar vīriešiem.

Ezotērikas speciālisti arī iesaka šajā dienā pēc iespējas mazāk runāt par to, kas tev nepatīk un padara tevi bēdīgu. Arī tas piesaistot nelaimes.

COMMENTS

Pievienot komentāru