8 simptomi, kuri norāda uz to, ka jums var būt trombi. To vajag zināt

Sarkanas līnijas gar vēnām.

Sarkanas joslas uz jūsu ādas, kuras iet visā jūsu vēnu garumā, tāpat arī var būt nopietns iemesls uztraukumam.

Šajās vietās, iespējams, izveidojušies asins sabiezējumi, un jums vajag nekavējoties griezties pie ārsta, ja pamanīsiet tādus.

Stipras vai hroniskas galvas sāpes.

Visi ik pa laikam cieš no galvas sāpēm, bet īpaši stipru un pastāvīgu galvas sāpju gadījumā, kad tās nevar apturēt medikamentozi, jums jāgriežas pie ārsta.

Tam var būt un arī var nebūt saistība ar trombu smadzenēs.

Aizdusa.

Ja jūs izjūtat aizdusu kopā ar sāpēm krūtīs, pat galvas reiboņiem un stiprām sirds klauvēm, tad tā var būt plaušu trombu pazīme.

Sāpes kājās vai vājums.

Sāpes kājās un vājums var būt agrīna trombu pazīme.

Ja nav cita iemesla vājumam, tāda kā trauma, tad tā var būt tromba pazīme. Sāpēm un krampjiem tāpat vajadzētu jūs darīt piesardzīgus.

Sāpes krūtīs un smaga elpa.

Asins sabiezējumi plaušās ir ļoti bīstami, un tāpēc nekad nevajag ignorēt sāpes krūtīs, kuras pavada elpošanas problēmas.

Trombs plaušās var ātri kļūt nāvējošs, ja jums ir darīšana ar tādu simptomu, neignorējiet to.

Ja jūs piedzīvojat kādus no iepriekš nosauktajiem simptomiem, pakonsultējaties ar ārstu. Agrīnas simptomu konstatēšanas gadījumā jūs variet saņemt visu nepieciešamo medicīnisko palīdzību un, iespējams, atrisināt šo problēmu.

Pat tad, ja tas nav trombs, jūs noskaidrosiet ar ko saistīti tie vai citi simptomi. Turklāt informācija var glābt jūsu radiniekus un draugus.

Un jūs kādreiz saskārāties ar šīm problēmām?

avots: lifter.world

Leave a Comment