7 labi iemesli, lai sāktu dzert burkānu sulu

Atjauno aknu darbību

Regulāri lietojot burkānu sulu, jūs palīdzat aknu darbībai. Tai piemīt attīrošas un detoksikējošas īpašības.

Taču atcerieties, ka labvēlīga būs tikai ar taukiem bagātināta sula: glāzei pievienojiet karoti skābā vai saldā krējuma, dzērienu varat apvienot ar olīveļļu. Tas jādara tāpēc, ka A vitamīns bez taukiem praktiski netiek asimilēts.

Uzlabo ādas stāvokli

A vitamīna trūkums uzreiz ietekmē ādu: parādās nelielas čūliņas, apsārtums, lobīšanās un sausums… Glāze burkānu sulas dienā īsā laikā atrisinās šīs problēmas. Un no tās var pagatavot lielisku burkānu sejas masku.

Ārstē sirdi

Unikālā vitamīnu kombinācija burkānu sulā samazina sliktā holesterīna līmeni asinīs, palīdz ārstēt aterosklerozi, uzlabo sirds darbību. Īpaši svarīgi šo dzērienu lietot smēķētājiem.

Stiprina nervus

Priecīgā oranžā krāsa jau tagad uzlabo garastāvokli! Un sulā esošais daukosterīns (saistīts ar endorfīniem) labvēlīgi ietekmē nervu sistēmu.

Lasi vēl: Pārtrauciet lietot tabletes! Jau mūsu vecmāmiņas zināja metodi, kā atjaunot redzi …

Burkānu sula ir kontrindicēta diabēta pacientiem, kā arī tiem, kuri cieš no gremošanas traucējumiem.

Kad no plaukta izņemat sulu spiedi, atcerieties, ka burkānu sulas dienas deva ir 250 ml. Lielākos daudzumos tā var būt kaitīga. Svaigi spiestu burkānu sulu ledusskapī var uzglabāt tikai stundu. Un bērniem to dod atšķaidītu ar ūdeni proporcijā 1:1.

Neaizmirstiet dalīties ar šo informāciju ar saviem draugiem, lai avitaminoze jums nebūtu nekāda problēma!

 

Leave a Comment