6 visdīvainākie noteikumi slavenību laulību līgumos

Šis iemīlējies pāris acīmredzami savas jūtas liek augstāk par visu pārējo. Čana uzstāja uz to, lai viņu laulību līgumā būtu ierakstīts nosacījums, kur pārim obligāti jādodas uz randiņu vienu reizi nedēļā. Tas tika izdarīts tāpēc, lai laulātie neaizmirstu par to, cik ļoti viens otru mīl, un Marks par to neaizmirsa, līdz ar visām savām rūpēm par sociālajiem tīkliem.

Džastins Timberleiks un Džesika Bīla

Džesika rada skaistas un par sevi pārliecinātas sievietes iespaidu, tomēr šī pārliecinātība neattiecas uz sava izredzētā uzticību. Slavenību līgumā ir rakstīts, ka par katru krāpšanas reizi Džastinam ir jāsamaksā Džesikai pusmiljons dolāri!

Beyonce un Jay Z

Šī pārsteidzošā savienība ne vienu reizi vien ir atradusies uz šķiršanās robežas. Slavenais reperis tika atmaskots krāpšanā, par ko Beyonce taisījās iesniegt šķiršanos. Tomēr pēc burvīgo dvīnīšu piedzimšanas laulātie paziņoja par savu izlīgumu.

Jay-Z ir kārtīgi jāapdomā, pirms krāpt sievu, jo viņu laulību līgumā ir rakstīts: Ja pāris iesniegs šķiršanos, tad izpildītājam būs pienākums sievai samaksāt pa 5 miljoniem par katru laulībā dzimušu bērnu.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans

Kidmena ne reizi vien ir parādījusi savu apdomību, un tas pats attiecas arī uz laulību līgumu. Kītam vēl pirms laulību noslēgšanas bija problēmas ar narkotiku lietošanu. Nav zināms, kāda iemesla dēļ tā sākās, ir pieņēmumi par to, ka rokmūziķa dzīve paredzēja tamlīdzīgu uzvedību. Tomēr tas viss tika atrisināts ļoti vienkāršā veidā. Nikola laulību līgumā iekļāva nosacījumu par to, ka, ja Kīts kaut reizi lietos narkotikas, tad tas novedīs pie abu šķiršanās.

avots

Pievienot komentāru