5 patiesie iemesli tam, ka joprojām esi viena

Ja jūs kādreiz uzdodat sev jautājumu, kādēļ esat vientuļas, tad šeit ir pāris iemesli:

Jūs tērējat visu savu laiku nepiemērotiem vīriešiem. Nevis uz tiem vīriešiem, par kuriem jūs tikai pēc laika uzzināt, ka viņi jums neder, bet gan tiem, par kuriem jau no sākta gala zināt, ka kopā jūs noteikti nebūsiet. Daudzas sievietes klusībā cer, ka spēs šādus vīriešus izmainīt. Patiesība ir tāda, ka to izdodas realizēt ārkārtīgi reti. Atcerieties, ka šādā veidā jūs ne tikai salaužat lieku reizi sev sirdi, bet arī tērējat laiku. Atgādiniet sev, ka esat daudz vērtīgākas. Dodiet iespēju arī labajiem puišiem tikt jūsu dzīvē.

Jūs esat pārāk pieradušas būt vienas. Jūs esat pieradušas atnākt pēc darba mājās vienas, gatavot vienam cilvēkam, skatīties pa televizoru to, kas jums patīk – jūs zemapziņā nevēlaties neko mainīt. Jūs baidāties, ka kaut kas izmainīs jūsu dienas rutīnu. Līdzko dodaties uz tikšanos ar ģimeni vai draugiem, saprotat, cik patiesībā vientuļas esat.

Jūs zemapziņā esat pārāk izvēlīgas. Pirmajā randiņā jums vīrietis ļoti patīk, jūs jau paspējāt iztēloties, ka viņš ir jūsu īstais un vienīgais. Taču jau otrajā randiņā pamanāt, ka viņš runā ar pilnu muti, pārāk skaļi smejas, vai vienkārši ģērbjas bezgaumīgi – un viss, jūs jau esat gatavas pārtraukt šīs attiecības. Iemācieties atšķirt, kas tiešām ir svarīgs, un kas nav.

Jūs liekat savu karjeru pirmajā vietā. Tajā nav nekā slikta, taču, līdzko karjeras dēļ jūs nespējat sakārtot savu privāto dzīvi, tas jau ir pamatojums tam, kādēļ esat tik vientuļas. Lai arī cik veiksmīgas jūs būtu darbā, atgriežoties pēc darba mājās, jūs saprotat, ka kaut kas trūkst, un trūkst kaut kas ļoti, ļoti svarīgs.

Jūs neīstajā vietā meklējat mīlestību. Nevajadzētu savu mīlestību meklēt kafejnīcās un klubos, jo tur esošie cilvēki arī interesējas tikai par kafejnīcām un klubiem. Meklējiet sev tuvākas vietas. Izteiciens “pretpoli pievelkas” ne vienmēr ir patiess.

avots

Pievienot komentāru