4 vienkārši veidi, kā sevi pasargāt no lāstiem un skauģiem soctīklos

Cilvēki, kam ir melna sirds, bez īpašām grūtībām spēj uzlikt lāstu vai noskaust tevi tikai apskatot tavu foto soctīklos. Lai to izdarītu, viņiem nekas vairs nav nepieciešams – vien tava fotogrāfija!

Ezotēriķi dalās padomos, kā pasargāt sevi no lāsta un tumšiem nodomiem.

Foto – Pexels

Ja fotogrāfiju tomēr izliec apskatei, izmaini to

Jo vairāk tam, kurš vēlēsies noskaust un izdarīt ko ļaunu, ir informācija par tevi, jo vieglāk viņam izdarīt savus melnos nodomus. Ja tu ievieto savu fotogrāfiju, piemēram, kādā forumā vai grupā, izmaini savu vārdu un dzimšanas datumu – tas “izsitīs” viņu no sliedēm.

Izliec “vecas” fotogrāfijas

Ja tomēr nevari atturēties izlikt savus foto soctīklos, ļauj, lai tās vairs nav “svaigas” – nogaidi dažas dienas un tikai tad izliec apskatei citiem. Ideāli, ja šīm fotogrāfijām ir vairāki mēneši. Ja nu tomēr tik ilgi nevari nogaidīt, pagaidi vismaz trīs dienas – kā apgalvo ezotēriķi, arī tas palīdzēs tevi aizsargāt.

Uzliec sarkanas krāsas rāmīti

Izveidot fotogrāfijai tik tikko pamanāmu sarkanas krāsas rāmīti. Mūsdienu aplikācijās to izdarīt var dažu sekunžu laikā. Sarkanā krāsa neitralizē negatīvas emocijas un darbojas kā enerģētisks vairogs pret ļauniem nodomiem un lāstiem.

Izmaini savu acu krāsu

Protams, nevajadzētu aizrauties ar nemākulīgu “Photoshop” lietošanu – pietiks, ja acu krāsu izmainīsi kaut vai par pustoni gaišāku vai tumšāku. Ezotēriķi apgalvo – arī tas tevi spēs pasargāt.

Pievienot komentāru