15 praktiskas idejas Tavam dārzam un pagalmam

Visiem pieredzējušiem dārzniekiem tiek veltīts šodienas interesanto vasarnīcu ideju apkopojums. Tās ir vienkārši izpildāmas, kā jau viss ģeniālais. Ceram, ka mums izdosies jūs pārsteigt!

Tāda vertikāla dobe ietaupīs tik vērtīgo vietu dārzā! Tās izveidošanai būs nepieciešami vecie velosipēda riteņi un auklas.

Vecu koka mucu var pārvērst par ērtu dārza krēslu. Lai spilgtā saule netraucētu baudīt dabu, obligāti uzmeistarojiet jumtiņu no blīva auduma.

Tāds malkas pārvietošanas meistarojums noderēs katram dārzniekam! Lai ko tādu uzmeistarotu, būs nepieciešams jebkāda veida stingrs audums, ka arī divi koka gabali (šim mērķim var izmantot arī plastmasas caurules).

Ne vienmēr ir laiks un iespēja ņemties ar dobju laistīšanu. Izveidojot šo vienkāršo “uzparikti”, jūs aizmirsīsiet par ilgstošo laistīšanu!

Katram no mums mājās bez vajadzības metājas CD disku kārbiņas. Izmantojiet tās viltīgi, izveidojot portatīvo siltumnīcu stādiem!

Pagaidu dārza taciņa – tā ir lieliska ideja dārzam! Iedomājieties tik, cik ērta taciņa ar laiku parādīsies tur, kur tas ir vajadzīgs!

Gumijas spainis – ir īsta burvju nūjiņa visiem dārzniekiem! Tas ir gan lejkanna, gan grozs, gan soma, un pat bērnu rotaļlietu kaste. Noteikti iegādājies šādu daudzfunkcionālu lietu!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru