Visas slimības ir galvā. Lūk ko slimības var pastāstīt par jūsu kompleksiem un bailēm Jums ir gastrīts? Pietiks tik ļoti nervozēt!

Zobi un mute.

Mutes dobuma slimības rodas, ja cilvēka dvēseli ārda aizvainojums uz kādu. Bieži iekožat sev mēlē? Tātad – sodiet sevi par pārlieku lielu pļāpību. Mute ir saistīta ar jaunu ideju pieņemšanu. Jums ir problēmas ar mutes dobumu? Tātad jums ir pārrāvumi tieši šai sfērā.

Zobu sāpes rodas dēļ neizlēmības, nevēlēšanās uzņemties atbildību, nemācēšanas analizēt dzīves situācijas. Problēmas ar dzerokļiem norāda uz to, ka jūs nevariet samierināties ar dažiem apstākļiem.

Kreisajā pusē – personīgais, labajā – sociālais. Tiek uzskatīts, ka ķermeņa  kreisās puses problēmas liecina par problēmām attiecībās ar māti, bet labās – ar tēvu.

Lūpas

Lūpas norāda uz cilvēka juteklismu. Jūsu lūpas plaisā? Iespējams, jūs māc šaubas un jūs nomoka pretrunīgas jūtas. Jūs bieži kodāt lūpas? Tādā veidā jūs, iespējams, sodiet sevi par izrādīto jūtīgumu.

Herpes – tas pats , kas lūpu kodīšana, taču daudz nopietnākā formā.

Mugura

Jostasvietas sāpes norāda uz konflikta esamību un vainas apziņu. Jūsu uzmanība ir piekalta pagātnei. Muguras lejasdaļa ir saistīta ar materiālajiem labumiem, naudu, partneri, māju, bērniem, darbu, diplomiem u.tt.

Sāpes jostasvietā – jūs cenšaties ko iegūt, taču nevēlaties par to atzīties ne sev, ne citiem. Šis slogs jūs nomāc, jūs esiet uzkrāvis pārāk daudz.

Mugura ir dzīves balsts. Muguras problēmas liecina par atbalsta trūkumu. Sāpes mugurā rodas, kad cilvēks jūtas nemīlēts vai ir spiests slēpt savu mīlestību.

Kustību zaudēšana – nemācēšana izrādīt mīlestību citiem cilvēkiem. Ja sāp kreisā puse, jums ir grūtības paskaidrot savas jūtas tuviniekiem, ja labā – problēmas ar pasaules uztveri.

Sāpes muguras augšdaļā liecina par emocionālā atbalsta trūkumu, par tuvu cilvēku blakus trūkumu.

Locītavas

Bursīts – apspiestas dusmas. Jūs tiecaties pēc pilnības it visā, pat sīkumos, jūs neļaujat sev izrādīt dusmas, tāpēc tās uzkrājas locītavās.

Artrīts nomoka tos, kuri nejūt apkārtējo mīlestību. Cilvēki, kas sirgst ar artrītu kā likums ir ļoti pareizi. Pirmajā vietā viņiem ir vārds “vajag” un ļoti spēcīgs “iekšējais kritiķis.”

Izmežģījumi – sevišķi bieži tie gadās cilvēkiem, kuri atļauj citiem ar sevi manipulēt.

Problēmas ar ceļgaliem – lepnums, spītība, apspiestas bailes un nevēlēšanās piekāpties.

Sāpes elkoņos – jums trūks elastības un jūs izmisīgi nevēlaties iet uz kompromisu. Visdrīzāk – jūs pretojaties kādām svarīgām izmaiņām dzīvē vai zemapziņā baidāties pieņemt ko jaunu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu par citām ķermeņa daļām

Leave a Comment