Viņi nespēj būt vieni: 3 zodiaka zīmes, kuras nevar iztikt bez attiecībām

Vērsis

Spītīgais Vērsis daudzējādā ziņā ir līdzīgs Aunam, taču ir viena būtiska atšķirība – Vērsis necentīsies veidot attiecības. Vērša attieksme ir šāda: “Mīli mani, un es pats izvēlēšos’’. Un, kad pierādīsiet jūtu patiesumu un nodomu nopietnību, Vērsis piekritīs jūs mīlēt.

Smieklīgākais ir tas, ka Vērsis pārliecinās sevi, ka šīs attiecības ir mūžīgas. Uz visiem laikiem nozīmē līdz nāvei. Viņš nemeklēs kaut ko jaunu un labāku. Runa nav par to, ka attiecībās var darīt, ko vien vēlas. Runa ir tikai par to, ka Vērsis varēs diezgan daudz sūkstīties. Viņa spītība palīdzēs viņam pārvarēt grūtus brīžus attiecībās. Kādā brīdī tu sapratīsi, ka šis cilvēks tev ir simtprocentīgi uzticīgs. Piekrīti, ka tas ir daudz ko vērts.

Skorpions

Ar Skorpionu stāsts ir interesants. Citas zīmes nestāv līdzās. Ja Aunam un Vērsim ir vajadzīgas attiecības attiecību dēļ, t. i., ģimene, mīlestība, rūpes, atbildība, – tad Skorpions tiecas pēc citiem mērķiem. Tas nav forši sevi mocīt, bet bez otra cilvēka nevar iztikt. Skorpions mūžīgi ir ar kādu attiecībās.

No harizmas un enerģijas Skorpioni nevar atteikties, šajā ziņā viņi ir zodiaka čempioni. Tāpēc ar potenciālajiem partneriem nav nekādu problēmu. Viņi Skorpionam ir vajadzīgi intimitāte un, lai apmierinātu savas sadzīves vajadzības.

 

 

Leave a Comment