Vienkārša fotogrāfija ar sievieti stāvoklī? Nē! Fotogrāfijā redzētais izrādījās zīme no augstākiem spēkiem

Kriss laimīgs brauca uz slimnīcu pie savas sievas un bērniņiem. Viņš pat nenojauta, kāda nelaime viņus sagaida priekšā. Līdzko viņš pārkāpa slimnīcas slieksni, viņu strauji apstādināja medmāsa. Viņa steigšus aicināja viņu doties uz palātu. Šajā brīdī viņu pārņēma nereālas bailes. Ienākot palātā, viņš ieraudzīja Bridžitu briesmīgā stāvoklī.

Sievietei pēkšņi strauji samazinājās asinsspiediens, sirds knapi pukstēja. Viņai attīstījās embolija no augļa šķidruma (tas notiek vienu reizi no 80000 dzemdībām). Šādos gadījumos izdzīvošana sastāda vien 20%.

Galvenais ārsts pieņēma ļoti smagu lēmumu – veikt Bridžitai sarežģītu operāciju. Viņa pašlaik atradās uz dzīvības un nāves robežas. Operācija, asins pārliešana, raudoši radinieki, kas gaitenī gaidīja ārsta iznākšanu un slēdzienu – tā bija briesmīga nakts.

Pats brīnumainākais ir tas, ka par sievietes dzīvību satraucās ne tikai tuvinieki, bet arī viss internets.  Tūkstošiem nepazīstamu cilvēku rakstīja un vēlēja viņai izveseļošanos.

Šķiet, ka šīs lūgšanas palīdzēja! Jau pēc kāda laika viņa sāka justies labāk un viņu pārcēla uz kopējo palātu. Ārsti bija pārsteigti, ka viņa tik ātri atveseļojās. “Mēs nekad neko tādu nebijām redzējuši. Ir bijušas tik daudz sievietes ar šādu pašu problēmu, taču neviena nekad tik ātri nav atveseļojusies.”

Tāpat ģimene saņēma ļoti daudzus ieteikumus no mediķiem. Izrādījās, ka Bridžitas draugi izveidoja ierakstu labdarības lapā. Bija tik patīkami apzināties, ka tik daudzi cilvēki nolēma palīdzēt šai ģimenei.

“Mēs esam ļoti pateicīgi ikvienam cilvēkam, kas nepalika vienaldzīgs un nolēma palīdzēt. Tas ir brīnums – citādāk to nemaz nevarētu nosaukt,” ar savām emocijām dalās Kriss.

Un ko jūs domājat par šo stāstu? Vai tās tiešām bija lūgšanas, kas palīdzēja? Dalieties ar savu viedokli komentāros?

avots

Leave a Comment