Viena karotīte šī maisījuma atbrīvos no vīrusiem, matu izkrišanas, čūlām, holesterīna, infekcijām un ne tikai!

Nogurums: pievienojiet vienu tējkaroti medus ar pustējkaroti kanēļa glāzē ar siltu ūdeni. Dzeriet šo dzērienu tad, kad sajūtat nogurumu.

Paātrināt liekā svara nomešanu: glāzei ar siltu ūdeni pievienojiet ēdamkaroti medus un pustējkaroti kanēļa pulvera, dzeriet no rīta, pusstundu pirms brokastīm. Tas paātrinās vielmaiņu un palīdzēs ātrāk notievēt.

Atsvaidzinās elpu: izskalojiet muti ar ūdeni, pievienojoiet tam nedaudz medu un kanēli.

Atbrīvos no zobu sāpēm: samaisiet tējkaroti kanēļa pulvera ar 5 tējkarotēm medus. Šo smēri lietojiet trīs reizes dienā uz sāpošā zoba.

Stiprinās un sniegs mirdzumu matiem: samaisiet vienu ēdamkaroti medus, vienu tējkaroti mandeļu vai olīveļļas ar vienu tējkaroti kanēļa un iesmērējiet galvas ādā, atstājiet vismaz uz 15 minūtēm, un pēc tam matus izmazgājiet. Lietot 1 reizi nedēļā.

Vēzis: ieteicams lietot katru dienu pa 1 ēdamkarotei medus ar 1 tējkaroti kanēļa. Šis maisījums palīdz novērst un cīnīties ar kuņģa vēzi.

Bezmiegs: glāzei ar siltu pienu (var izmantot sezama, mandeļu vai jebkuru citu pienu) pievienojiet vienu ēdamkaroti medus, pustējkaroti kanēļa un šķipsniņu malta muskatrieksta. Dzeriet 30 – 40 minūtes pirms miega.

Ja jums ir diabēts vai alerģijas uz bišu produktiem, tad izmantojiet tikai kanēli.

Tas arī ir ļoti garšīgs un universāls maisījums. To var pievienot kafijai, kakao un jebkuram desertam. Pievienojot medus un kanēļa maisījumam žāvētos augļus jebkurā kombinācijā, jūs iegūsiet pārsteidzošu līdzekli visam organismam.

avots

Leave a Comment